Friday, August 19, 2011

~ 18 Ramadhan ~


.: SALAM :.

Harini g bazar Kelana Jaya....En Zoro patut ada majlis berbuka puasa kat Bora....tp dia x gi....nape nth.....so dia ajak buka sama....



Aku rindu giler nk makan nasi putih....so aku beli nasi putih, ayam sambal, ngan sayur goreng......sedap ayam sambal dia ni....



Pastu putu bambu ni nmpk mcm menarik sebab dia kaler hijau.....so nk rasa laa... :D
siap boleh tempah kalau ada event paper ke, nk wat gift ke....


Cendawan goreng.....beli Spicy ngan BBQ........


Air laici ngan teh o ice......sluurrpp...........



Haa ni putu bambu td.....sedap....just nice manis dia.....ha siap bg sudu lagi dalam tuu.... :D



Ni popiah goreng En Zoro beli kat bazar TTDI....mmg besar....aku makan 1, siap boleh makan 2x.....sambung sahur.....hehhe....satu singgit....


Pastu En Zoro makan nasi beriyani yg dia kata beratur panjang giler kat TTDI tuu......emm boleh la...sedap gak.....ayam dia bapak bsr....





Alhamdulillah, ada rezeki untuk kami hari ini...........

Makan, makan juga.......Ibadah jangan lupa ok.........



* Serius x sabar nk balik rmh...homesick!!!!

.: DAA ~~~ :.


5 comments:

Cik FaRiZaM said...

eh....putu bambu kaler hijau tu, dak umah kite sangat suka beli.....huhu....cendawan goreng tu mcm best je ..teringat time kat arau, buat cendawan goreng kat umah sewa...hehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
haLyZaQiut said...

Cik Farizam - oo yeke...femes gak putu bambu hijau ni...hik2...emm tula, dh lama giler x makan cendawan goreng...saje beli... :D

_@ZULHAIRY@_ said...

Hehe.. Putu bambu tue sedap... Owh nasik beriani... Hua3...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - haah, sedap kan....nasi beriyani pon cedap...semua cedap.... :D popiah je sakit mulut.... :P