Tuesday, August 9, 2011

~ 8 Ramadhan ~


.: SALAM :.


Harini g bazar mcm biasa......pastu buka kat food court Giant.....harini ada byk perkara berlaku yg menyerabutkan kepala otak...urrghhh.....stress mak cmni.....



Mee goreng......aku beli RM2 je....tp byk gak...sedap lak tuu....aku dh agak sedap sebab ramai giler org queue nk beli mee goreng dia org.....hik2....



Fresh orange yg sgt menyegarkan.......dia blend 3 biji oren utk secawan ni...korg bayang la pekat nya cmne......sslluurrppp...........



Nasi kerabu bersama ayam percik dan solok lada........betul ke eja solok ni.....



Popiah feveret En Zoro......En Zoro kalau makan popiah setakat 10 batang mmg celah gigi dia jer........x___x
Popiah ni sebatang RM0.80......so x boleh beli byk, mahal beno...... :D



Roti jala.........tp aku kenyang giler pas makan mee goreng....so x larat nk makan roti jala.....pengajaran, pasni jgn nk beli bukan2 sgt kalau x larat nk habiskan...........T.T




Alhamdulillah, ada rezeki utk kami harini.......


Makan makan juga, Ibadah jangan lupa ok...........

.: DAA ~~~ :.



4 comments:

Cik FaRiZaM said...

sedap la nampak mee goreng tu dikala ber puasa.....eh! air fresh oren tu dia guna 3 biji oren ke??????mcm mana lyza tahu?????????sedap sgt ke popia tu?????

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - emm mmg sedap la...mihun dia pon nmpk sedap, kuey teow dia pon nmpk sedap...patutla org ramai....
haah, si En Zoro tu la yg g beli, dia blend depan2....tp ni yg big size punya...
popiah tu bolehla, tp smlm nape nth berminyak sgt...slalu xde pon...inti dia tebal,gemokla popiah tuu....

Cik FaRiZaM said...

oooooo dia blend depan depan ke...padanla 3 biji sbb saiz besau.......em...sedap nyer fresh oren...bebuka bersama insan tersayang....nak gak ~_~

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - haah, dia order baru dia wat....tu yg nmpk tuu...ni yg big, kalau kecik sikit medium....hehhe....kan kfaz pon ada buka ngan insan tersayang kannn...?? :P