Sunday, August 7, 2011

~ 6 Ramadhan ~



.: SALAM :.


Buka puasa smlm sgt best.....sebab buka puasa kat rmh my classmate + ofismate, Ziha kat subang.....x plan pon nk g rmh dia...tetiba je En Zoro nk g bazar Ramadhan S.Alam....pastu terfikir, alang2 dah g sana, terus g tgk baby Ziha laa.....sebab kalau asyik tangguh je takut x sempat lak.....yela, ada je agenda time weekend ni kan....so kami pon bergegas g Subang Parade jap, cari hadiah utk baby....kami masuk kedai Baby's Cottage.....comel2 sgt baju dalam tuu...geram, rasa nk beli semua jer.....


Pastu terus g bazar Ramadhan Stadium S.alam.....ommaakkaaiii org nye punyalah ramai.....lauk ngan org sama byk dh tgk....hhuu....rindu lak kat bazar ni...yela, dlu masa dok s.alam, bazar ni la yg aku pergi time weekend....kalau weekdays kirim kat osmet jer....hhu....


Lepas g beli makanan sikit2, terus g rmh Ziha......nk jumpa baby....yeayyy!!!! :D



Ok2, bersedia semuaa.....masa dh nak buka ni baby tido lak.....penat main kot....



Kami beli cempedak goreng, popiah sira, karipap daging & sardin, ikan perkasam, ayam percik, pajeri terung, air tebu.......slluurrrppppppp..........



Ni time Ziha pregnant.......




Ni la baby Ziha, Zara Nabilah.........comel sgt.....baru 2 bulan..... :D



aku serius kekok giler nk pegang Zara masa mula2.....yela, aku rasa mcm x pernah pegang baby lak.....sepupu sume kalau dh bsr sikit baru aku berani pegang.....tp mmg respect kat En Zoro sebab dia pon x pernah pegang baby....tp bila dia amik Zara, terus Zara x merengek.....cara pegang mmg mcm org dh biasa....hohooho.....(malu lak aku)....aku lak sibuk "Eh cmne ni....cmne ni....sakit nnt....tengkuk dia cmne ni...." x_____x


okla, time kasih ziha sebab bg kami tgk Zara......len kali aunty lyza dtg lagi ok...pakai tau barang2 yg aunty bagi tuuu..... :D



.: DAA ~~~ :.



6 comments:

_@ZULHAIRY@_ said...

Huuu baby zaara sgt comel... Qiut miut.... Hehe...

Cik FaRiZaM said...

dah p tgk baby zara ke...ololololo best nyer....kite pon tak tgk lg baby kawan kite dekat klang.....uwaaaaaaaaaaaa.....hope time raya dapat la p tgk dia ...Kat KLANG....best fren time diploma , rasa tk best lak tk p tgk.........liza beli apa utk baby???kite nak beli hadiah tuk brg bebi kawan kite gak ni...

hEarTLeSs said...

hehe thx yer dtg n bg adiah...comel giler dah siap basuh pun haha

haLyZaQiut said...

Zulhairy - haah, comel mcm ummi dia n aunty yg dtg tgk...hik3....nk cubit2 pipi dia yg tembam tuu.... :D

Cik Farizam - oo yg kfaz citer haritu ea...emm haah, dh g tgk dah...x plan pon...tula, kena curik2 masa nk tgk ni...kalau x, ada je hal nya...kita beli 1 kotak tu ada 2 lai baju n suar, bibs, cekak reben comel, ngan socks....anonono tomey2... :D

Heartless - hahahha...bgus2, rajin ummi ni...pasni kalau pakai tag kat aunty halyzaqiut ok...hik2...

hEarTLeSs said...

haha haruslah...

haLyZaQiut said...

Hearless - x sabar nk tgk zara jadi pinky baby...kih2...