Thursday, August 18, 2011

~ 17 Ramadhan ~


.: SALAM :.

Ok, harini meneman En Zoro pergi shoping raya!!!! aku pelik sebb aku dh nekad nk window shoping, tp beratus gak yg habis.....cmne kekdahnya nth.....

Padini ada sales u olss.....curlassttt....rambang mata mak....ishhh.....as a result, En Zoro dapat 4 lai baju.......okla tuu.....baju2 pon sume ada less.....kalau x, mmg boleh pitam.....aku lak dapat makan A&W time berbuka.....(tetiba)...



Sebelum tu, pergi beli Crispy Popiah dlu.......



Ramadhan Set di A&W Curve.....



Air Root Beer semestinya.......Free refill....hoyeah2.....


Dapat dessert dalam Ramadhan Set.....atas tu Vanilla ice cream, bawah tu Root Beer Jelly.... :D

Ni Chicken Grill Burger kot.....


Time to eat....ramai org hari ini kat Curve.....cuti Nuzul Quran kat Selangor.......


Aku amik Vanila ice cream dalam desert cup tu, masukkan dalam air...baru jadi Float....hik2....hbs mcm gunung berapi meletus....kecurnya tgk....




Semalam, masuk2 Cineleisure je, nampak si Ayam dalam cerita Juvana.....ngan sape nth....Apex kalau x salah...bukan Apex Senario, Apex watak dlm Juvana gak.... :D


Alhamdulillah, ada rezeki utk kami hari ini.........

Makan, makan juga........Ibadah jangan lupa ok.....

.: DAA ~~~ :.


7 comments:

Cik FaRiZaM said...

eh! ala liza ni wat akak tingin nak makan fast food di kala puasa..aritu sekali je makan kfc ngn abedeng...tgk liza nyer makanan kat sini, rasa nak makan A&W la...mcm sedap je onion ring dia........

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - hmm....kat cni kan ada mcd...beli la time buka nnt...tp makan burger x kenyang laa...hahaha...onion ring mmg sedap...feveret tuu...tp KJ xde A&W laa....paling dekat A&W kat cni OU la kot...

_@ZULHAIRY@_ said...

Huuu aritu nak beli onion ring tp xberkesempatan.. Huhuu...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - oohh, silap...onion ring i kurg sikit...curly fries yg peberet...
*Kfaz, tu curly fries, bukan onion ring....hik2...

Cik FaRiZaM said...

liza: ala ....kalau kite nak buka pose ngn a&w kite p mines jela....heheheheheheh....zul dekat je kan ? jomla...hahaha liza jauh...opsssssss...:p

Cik FaRiZaM said...

zul: o yeker ....onion ring ke...curly fries ke...akak suka je...hehe sedap la plak...nak ajak abedengg !!!baru sekali je buka pose sama.....dis week last tuk buka pose sama....:)

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - oo kat mines ada ea...x perasan lak...haah, gi la ajak zul...kita teropong dari jauh jer...xpe, xde hal...hahhaha...hmmm abedeng msti x sabar nk buka ngan kfaz...hik2...