Wednesday, August 24, 2011

~ 23 Ramadhan ~


.: SALAM :.

Hari ini, nk tergelak pon ada.....ada org tu mengidam giler2 nk makan roti boy....so kami pergi la OU....


Org mngidam makan nasi dgn Ikan & Lala Portugis....(agaknya nama dia cmni)




Sebelum kuar, sempat lagi aku goreng Cheese Chicken Nugget Tempura & samosa.....


Aku makan nasi lemak ayam merah......


Ok , kami makan di Food Republic OU....baru jugak bukak rasanya....sebab sebelum ni x perasan pon....dia located betul2 sebelah A&W.....


Dia kira mcm food court la.....ada byk stall yg jual variety of food....mcm2 options ada.....Thai food, Japanese pon ada rasanya...malay dish, Western, Chinese style.....masa ni awal lagi, org x ramai sgt....



Seat dia byk sgt.....mcm bentuk circle...tp ramai org x perasan....siap ada view yg boleh nmpk LDP lagi......boleh google Food Republic OU.....
Abaikan org yg mcm clown ittuu.... :P


And lagi 1, tempat dia brsih sgt2....maybe sebab baru bukak kot......mmg comfortable la nk makan kat cni....esok2 boleh try makanan lain pulak.............


Bumbung2 booth baru nak naik...dia org tgh pasang.....comel giler mcm mushroom... :D



And lagi 1, Jusco OU dah bukak dah.....ramai giler org....mcm hari sabtu ahad pulak.....pastu kami pon sibuk skali meramaikan org kat ctu....dia dh amik wing tepi dah....besar giler skrg ni.....




Oleh sebab khusyuk sgt membeli dan membelah, bila kami tiba di Stall Roti Boy, dh ada board 'Sold Out'....org mengidam sgt kecewa sampai mcm org hilang akal....yela, sian kat dia...sanggup dari Menara Maybank KL tu, meredah jem, amik aku bawak gi OU semata2 nk beli Roti Boy.......last2, kuciwa dan frust menonggeng membelenggu diri.... T.T


xpe k sayang, i promise hari ni kita g beli ok....salah i ke soh u shoping kjp.....?? errkk......
sorry ea..... :D


Alhamdulillah, ada rezeki utk kami hari ini...........

Makan, makan juga..........Ibadah jangan lupa ok.....


*Esok aku dh off to Johor....x tau la sempat ke x nk update menu sampai 29 Ramadhan....emm faham2 jela kalau kat rmh cmne.....mmg hilang lptop dari pandangan.....hik2.....apa2 hal pon, doakan perjalanan aku selamat pergi dan balik ok.....begitu juga anda semua..... :)

.: DAA ~~~ :.



4 comments:

Naceka said...

Selamat balik kampung liza.
Drive baik-baik.
Selamat hari raya jugak. (takut tak sempat nak wish pasal takut bz)

Hari2 baca buka puasa update ko,
tp tak de pun sehari dengan aku.
sobs :(

takpe lah.
takde rezki & jodoh la tuh.
harap raya ni dapat jumpa ko dan kawan2 lain.. hopefully~

selamat hari raya... (tak pe kan, wish kat sini?)

haLyZaQiut said...

Naceka - alahai janganla wat ayat sedih cmni...kita pon nk buka ngan korg2 semua...mcm dulu2...tp cmne, masing2 senyap je...

emm selamat balik kg jugak kathy...drive jgn laju2 tauu...kete dh start byk ni...xpe je awk nk wish katne pon...

emm ok pas raya pastikan ada hari kita leh lepak sama2 k...kalau x sempat lepas raya, lewat sikit pon xpe...yela, faham..masing2 bz ngan open house sana sini, knduri kawin lagi....

slmt hari raya gak, mohon maaf zahir batin.... :)

Cik FaRiZaM said...

ee sedap nye nuget tempura yg liza goreng...hahahah..akak tingin nasi lemak la...lama kot tk bersarapan nasi lemak...hehehe...........Selamat hari raya liza.....drive elok-elok...jgn bwk laju2 , ingat la org yg tersayang.......

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - hik2...sedap sebab bila gigit, ada cheese...ni yg cheese punya...tula, kita pon teringin nk makan nasi lemak...tu yg order tuu..padahal byk je choice lain...hee...selamat hari raya gak kfaz...balik besut leklok naa...(eh mcm la harini kita dh cuti)