Thursday, August 25, 2011

~ 24 Ramadhan ~


.: SALAM :.

Ok hari ini sgt2 letih.....penat sgt sebab terkejar2 ke sana ke sini.....

Petang tu rush g OU.....sebab nk dapatkan Roti Boy utk org mngidam yg x dapat makan smlm.....jem tung tang tung tang, sampai OU kul 7 pm kot....org ramai, so dalam kul 7.40pm cmtu baru kami makan....makan di tempat semalam....Food Republic OU...


Ni dekat area betul2 sebelah cermin....ramai org x perasan seat area cni.....


See, tepi LDP boleh nmpk kan....?? :D



Beli kuih sebagai menggantikan kurma....kira pemanis laa....


Nasi, ayam panggang, kangkung, sambal tempe....ngan kuih kat atas ni RM10....mahal ke murah ea...?




Aku makan spagetti bolo......Rm12 rasanya....En Zoro x nak bgtau price betul2 lak....


Ok lepas makan, tung tang tung tang............terus berkejar g Roti Boy nye outlet lak....nasib baik ada lg roti....skali beli 7 roti terus....hik2....eh bukan aku makan sorg la....beli utk kawan2.... :D


See, muka org mengidam keriangan dapat makan Roti Boy dia..... :P Alhamdulillah, ada rezeki utk kami hari ini....



Pastu sebab kelam kabut sgt, makan jela dalam kete....terus off pergi Shah Alam....gi rmh Wani, sebab nk amik 2 lagi biskut raya yg telah ditempah......Biskut Cerial killer ngan biskut kacang pe nth.....

Sampai, kalau jumpa Wani mmg x sah la kalau x berborak berejam2.....Wani ni x-osmet masa dok S.Alam.....tung tang tung tang, balik KJ dalam 10.45pm cmtuu.....sampai KJ, terus ckp ngan Guard nak bawak masuk kete ke dalam kejap, sebab nk turunkan barang....brg aku lak apsal nth byk sgt mcm org nk pindah rmh...aku pon x paham....2 kali trip angkat beg....tp tu pon dalam kete dh ada barang aku, aku hntr sikit2.... :D

Pastu dh siap, cari lak parking kat luar....aku cuak betul sebab betul2 ptg td masa nk kuar tu, ada org ni hilang kete....sian giler muka dia....aku sempatla borak2 jap...wira...org yg curik tu berani betul amik siang2 buta...ish3....jahat betul laa....

Pastu tung tang tung tang, kemas lagi last kopek nya xtvt, call adik aku jap....sembahyang apa yg patut, aku tido dekat kul 1am gak.......uhhh letihnya kaki.....

Skrg, mata aku kesengal-sengalan kat opis.....Petang ni aku balik kg...yeay!!!



Sebelum tu, aku nk menyusun 10 jari mmohon ampun dan maaf kepada semua x kisahla kenal aku ke x, pernah nmpk aku ke x, yela kot2 ada x puas hati ngan aku ke apa kan.....minta maaf zahir batin, dunia akhirat.....halalkan makan minum semua....kira 00 ok...

yela, aku rasa bila dh balik kg, malas dh nk update blog...so maybe lama gak ia akan tergendala...tgkla pada tahap kerajinan aku di dunia maya.....so aku wish siap2 la.....moga2 raya kali ini memberi 1001 nikmat utk kita...Amin....

Selamat Hari Raya Aidilfitri utk semua.....drive leklok k.....puasa ada lagi 4 hari ni, Insya Allah....jgn lupa lak... :D

.: DAA ~~~ :.



5 comments:

hEarTLeSs said...

slamat hari raya gak liza...kte mtk maap yer kalo de salah pape...drive leklok hehehe kalo jem tu harap bersabar jela yer hehe

Saya Disini said...

selamt ri rye

haLyZaQiut said...

Heartless - hmm sama ziha...selamat hari raya, minta maaf zahir batin...tula, awk nnt balik pontian pon leklok na....jgn laju2 tau...

Saya Disini - hik2...slmt hari raya juga.. :)

Cik FaRiZaM said...

selamat hari raya...dah wish kat wall fb....hehehe....drive lok2...k

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - heee...tq dear....ok, selamat hari raya gak.... :D