Tuesday, August 2, 2011

~ 1 Ramadhan ~


.: SALAM :.

Semalam 1 Ramadhan 1432H, aku plan nk g bazar area sini je utk beli makanan sikit2....tp tetiba En Zoro ajak berbuka sama....




Alhamdulillah, ada rezeki utk kami hari ini......kurma provided...... :)


X boleh blah tgk dia main game mcm aku ni tiang letrik ke apa terpacak kat depan......tgk, dari xde makanan atas meja, sampai lah ada makanan x benti2...sampailah aku kata pls stop it.......... :P :P



Ok, org Piza kata dh boleh makan..........aku msti nk nasi gak....makan kat Piza pon tetap nk nasi....kih2....


Makan makan jugak, Ibadah jgn dilupakan ok...........

Nasibla aku x g bazar smlm, rupa2nya wallet aku tertinggal kat rmh....ish2, g keje ngan xde IC, xde lesen...OMG.....



Alhamdulillah, sahur hari ini lebih baik dari smlm....harini makan makaroni goreng....yeay!! :D


Dari aku yg serba hitam.......

.: DAA ~~~ :.

4 comments:

Cik FaRiZaM said...

ada nasi?????set apa tu liza?sedap ke nasi dia?????mesti kenyang gile....mcm byk je set tu....kalau mkn ngn abg din ni, comfirm akak makan sikit je.haha...

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - hehhe...ada, boleh pilih nk curry ke, or nak chicken ball kuah dia mcam kuah pasta....

ni sensasi delight la kfaz, murah sikit....hehhe..kfaz makan sikit, kita makan byk.......... :D

_@ZULHAIRY@_ said...

Hahahahahahaahahha... Gambar kontroversia btol.... Hehehe... Ok pas nie xwat dah...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - emm kalau buat jugak cmne...??? cubit ea...