Monday, August 22, 2011

~ 20 Ramadhan ~


.: SALAM :.

Hari ini, hari paling memenatkan kaki dan dompet......sian En Zoro kena teman aku shoping...dhla dia balik keje kul 6am...pastu dia baru tido dalam 3 jam, aku dh ajak dia g Pasar Tani KJ....yg sebelah kuaters kastam ni...ingat nk cari sos2 utk marinate ayam ke, ikan ke...papa soh beli....skali aku sampai xde pulak....so kami terus shoot ke Mydin Mall, USJ....

Org yg dtg aku malas citer la cmne.....queue nk masuk parking saja panjang x ingat...last2 kami g park kat open area depan Mydin tuu....tujuan aku dtg cni adalah utk mencari baju raya....aku pon x tau apsal asyik nk cari baju raya sedangkan aku rasa baju raya aku dh byk.....maybe sifat pompuan mmg cmtu kot.... :P

so dari pagi sampai dekat ke maghrib la aku kat ctu.....dapatla kuih 2 balang, sos black paper, sos percik, sos BBQ, envelop raya, coklat mcm2 jenis, sampin, tudung, baju nk dibuat g dinner kawan En Zoro kawin, eh bykla lagi...pebende nth bende merepek2 aku beli.....yg penting mmg rabak giler la aku hari ni......T.T

Pastu siap terserempak ngan 2 org dak Uitm Arau....Farah (opismet aku gak), ngan doc....hik2....kantoi shoping byk..... :D



Last2 sampai waktu buka, mmg mamak jela yg kami terjah......

Telur bistik daging......


Otak otak otak.....(ala2 zombi)



Ayam tandori.........




Alhamdulillah, ada rezeki utk kami hari ini............

Makan, makan juga...........Ibadah jangan lupa ok........

.: DAA ~~~ :.


4 comments:

Cik FaRiZaM said...

akak pon shopping gak....hehe...eh lapar la...

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - eh kfaz hari sabtu g jalan tar lagi ke...??? haah, lapar gk nie... :D

_@ZULHAIRY@_ said...

Hahaha... Korg nie puasa ke x haa?

haLyZaQiut said...

Zulhairy - of cos la puasa....saje ckp lapar...gurau2 kucing... :D