Monday, August 8, 2011

~ 7 Ramadhan ~


.: SALAM :.

Semalam, kami buka di Papa Rich Curve.....mula2 nk makan kat Ayam Penyet Curve, tp sgt hampa sebab dah fully booked....urghhh, apsal sume org nk booked awl nie....hik2....

Pastu x tau nk makan katne....try masuk Papa Rich, nsb la ada seat jugak utk kami....yg lain pon sume dh kena reserve.......T.T


Dia bg kurma.....


Ice Lemon Tea....tinggal sikit je, nnt waiter akan tuang lagi....minumla sampai lebam....refill ok refill.... :D


Fried Rice with Chicken Wing kekdahnya......ni set sebenarnya....1 person Rm14.90++...dapat Ice Lemon Tea ngan cut fruit skali......dapat buah tembikai, honeydew, epal....


Ni pulut kuning ngan kari ayam.....dekat Menu tak tulis lak pulut.....skali dapat pulut....hehhehe.....nk tergelak betul.....ni pon set yg sama gak....Ramadan Set....RM14.90++


Alhamdulillah, ada rezeki utk kami harini.............




Makan makan juga, Ibadah jangan lupa ok............


.: DAA ~~~ :.


4 comments:

Cik FaRiZaM said...

sedap nyer pulut kuningggggggggggggg!!! mcm berkhatan lak..opssss ....kite penah makan kat papa kaya ni skali je...makan bubur sbb time tu demam

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - hahaha...ni kira berkhatan kali ke 2 la ni...ehh?? :D
oo yeke...bubur dia x pernah lak rasa...masa tu sume kedai full, x tau dh nk makan katne...masuk jela yg paling dekat....

Cik FaRiZaM said...

bubur dia biasa je ,pulut kuning tu betul betul nampak sedappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp....yummy ....nak buat tp komplicated, kene rendam semalaman

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - haah, kalau nk cepat, buat pulut biasa je la, tanak biasa, pastu makan ngan kari.... :D