Friday, March 23, 2012

~ TGIF ~

.: SALAM :.

Thanks God Its Friday....
Harini sangat indah sekali....
Apabila kami yang sedang kelaparan dipanggil oleh Ziha untuk menjamu selera di seberang laut....
Ok bukan..
Menjamu selera di partition sebelah....di division lain....
Boss dia wat makan2, tp ada makanan lebih...
So kami dijemput secara tidak langsung...lol



Nasi lemak ayam rempah menjadi habuan ku......ayam rempah ini sgt sedap ok...x tipu punyaa...


Katanya ini laksa sarawak....x berapa nk pasti kesahihannya itu.....tp kuah dia mcm ada kari sikit...makan ngan bihun...ok, aku sebut mihun...


Lihat2, sayang kan nk makan...rasa kasihan pula kerana ia sgt comel.... :P


Blue Berry Moist Choc Cake itu sgt menggoda jiwa raga....sedap giler.....aku mmg seorang hantu moist choc cake....


Sambal udang tidak dilupakan....


Lihat, aku kekenyangan, KIV dulu ayam gedabak ngan laksa tuu.....lol


K.Faz, org paling cepat makan sbb dia amik sikit....tgk, muka nk termuntah dia..... :P


Kenyang2, nnt sambung lg.....


Lihat, kami sibuk makan...mereka sibuk discussion.... :P
Alamak, kantoi lak aku tgh melagho surfing BN....


K.Tini, khusuk kemain mengadap emel...baca emel cinta ke apa tuu....??



Alhamdulillah, ada rezeki kami harini.....
Terima kasih byk2 kat Ziha....
Luv U To The Fullest laahhh....
Muahhhh3.....


.: DAA ~~~ :.

17 comments:

Saya Disini said...

time kasih ziha...mkanan xbis lgi ni..

haLyZaQiut said...

Tula pasal...kenyang betul... :D
Alhamdulillah~~~

hEarTLeSs said...

same2..hehe uols dah amek mknan pun still bnyk lg nih hehe rezeki...pdhal bt utk 30 org jer...liza tu strawberry moist choc cake order ngn kakak hanis zalikha hehe

haLyZaQiut said...

heartless - ooo buat utk 30 org je..?? mmg caterer masak lebih la tu kot...ooo stroberi ea...ingat blueberry td...woww, order ngan kakak hanis zalikha...?? x tau lak kakak dia wat cake...ingat mak dia je...patutla sedap sgt nehh....hehe

Saya Disini said...

sedp kek coklat tu..

hEarTLeSs said...

mane de catering laksa tu lady masak yg len pot luck...huhu 2la dulu kte oder kt mak die sedap tu yg kali ni nk oder tetibe die dah xbuat tp pass kt anak die...naseb baek sdp jgk hehe

haLyZaQiut said...

Saya Disini - haah, rasa sekali pasti mahu berkali3.....

Heartless - ooohh si lady tu mmg org sarawak kan..?? sape nth nama dia...laa, ziha ke yg order cake ni..ziha g amik kat rmh mak dia ke, amik kat rmh kakk dia...??

hEarTLeSs said...

eh td dah jwb soklan liza tp xkuar plak kt cni ps2 mls nk taip jwpn td blh x haha

haLyZaQiut said...

Heartless - hahahha...kita pon x paham apsal x kuar....tp kdg2 dia mmg cmtu...meh kita paste kan balik..

Ziha - aah mmg org s'wak hehe kakak die tu dok umah mak die lg so amek kt rmh die la hehe jupe Yaya Boboiboy nk g skolah haha

oohhh, kiranya awk pernah jumpa ngan mak hanis la ni ea...woww...retis gittuuww... :P

_@ZULHAIRY@_ said...

Saya nak hanis zalikha..

Cik FaRiZaM said...

tq ziha..... sedap nasi lemak tu....kek hanis zalika pon sodap sgt !!!!!!

Cik FaRiZaM said...

eh zul nak hanis zalika?????tkde dlm list kitorg aritu la ..isk2

Cik FaRiZaM said...

alamak muka akak muka nk muntah ek? hehe tp mmg teruk gile kot aritu ...rasa mcm apa....:(

rasa nak g klinik aritu, sbb rasa lain macam :( tp malas ...risau sbnrnye.penyakit apa ni :(

Cik FaRiZaM said...

nafsu makan jd kurang kalau jd cmni

haLyZaQiut said...

Zulhairy - gi la amik dia...try, dapat ke x... lol

Cik Farizam - errkk, ni nape semangat sgt komen ni...hehe....k.faz kalau dh teruk sgt sampai betul2 muntah, kena g cek doc...just mintak advice, xde apa aihh...dont worry....kalau takat mual2, xpela kalau x nak g jumpa doc...kalau dh muntah betul2, serius tuuu....

hEarTLeSs said...

eh kak faz knp muntah2? mkn mknan aritu ke?

haLyZaQiut said...

Heartless - xdela zihaa...dia ada 1 penyakit...pas makan je rasa mual2, batuk2, nk muntah...jeng3...