Thursday, March 1, 2012

~ Buah Hati Saya ~


.: SALAM :.

Haritu belek2 album lama, teringat masa zaman kanak2......
Punyalah hitam kulit, mcm anak negro mana je gayanya....

Meh nk share siapa buah hati saya sepanjang hidup saya ok....



Ni abang saya......dulu kecik2 papa selalu hantar g studio utk amik gmbr...maybe sebab masa tu popular kot buat cmtu....gmbr studio yg saya maksudkan gmbr pegang apple tu....gmbr belah kanan gmbr abg saya kat Yamaha Music School.....Aruah mmg minat sgt music...umur 4 tahun papa dh hntr g sekolah music....walaupun masatu kami bukanlah org senang, ibu start dpt anak terus benti keje, tp papa usahakan jugak supaya abg dpt belaja apa yg dia minat..... :')


Masa ni Aruah Abg form 5....ni antara gmbr2 terakhir dalam hidup dia....dia yg kat tengah pegang gulungan kertas tuu...tgk gmbr ni, rindu kat dia....


Ini satu2nya adik saya selaku anak bongsu yang paling nakal.......kecik2 sebijik mcm anak cina, sampai ramai org ingat parent saya adopt chinese boy kat rmh....putih ya amat...sampaila skrg.....pergila kawad kaki, camping cmne pon, kulit tetap gak cmtu....sgt berlainan dgn warna kulit saya.....nk tgk cmne perbezaannya??? tungguuuu..........


Saya suka gmbr ni......sedondon gituu.....masa kecik saya putih lagi laaa..... :D


Ni pun gmbr saya dan aruah abg.....kecik2 saya tembam sgt.....terasa comel pula..... :D




Ada lagi beberapa keping gmbr yg saya snap haritu, tp nntla saya upload kemudian.....

Inilah buah hati pengarang jantung saya...........saya sayang mereka sangat3........rindu mereka........ :(


.: DAA ~~~ :.

4 comments:

Cik FaRiZaM said...

comel nye liza time tecik !!

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - kih3...masa kecik sume org sgt comel...geram je tgk.... :D

fndrocka said...

liza tak comel

haLyZaQiut said...

Fndrocka - liza tak comel ketika nangis... :P