Tuesday, March 13, 2012

~ ANIMAX CARNIVAL @ OU ~

.: SALAM :.

Maaf, saya bukan penggemar carton...
N I've never seen Animax...
Tapi saya suka lihat karnival ni....

ANIMAX CARNIVAL 2012 @ One Utama...
Kebetulan je haritu pergi ada karnival ni...
keh keh....

Jom tgk apa yg ada....








Rambut mcm2 kaler ada....


Ramai sgt org yg dtg....


Yang ni je saya tau, Domo!!!!!





Dalam Domo ni ada org....hahha...


Sexy lak awek blkg tuu... :D








Ni saya x tau apa....




Tapi mcm pernah tgk je gaya dia ni.....



Lihat muka gembira saya............ :P



.: DAA ~~~ :.


8 comments:

Saya Disini said...

rmbu pink tu mengalahkan rambut sy..hehe

Cik FaRiZaM said...

hahahahaha....rambut tini lg cntik la......

tini: ko kaler la rambut dgn warna hijau , warna kegeraman ko

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahahaha....tula, k.tini kalau kalerkan rambut pon leh join dia org...kah3...

Cik Farizam - kaler hijau dh mcm incredible hulk dah...

Saya Disini said...

xnak colourkan rambut,..nnti faz takut nk tdo dlm blik

_@ZULHAIRY@_ said...

Ish kurus no lah si mamat tuh..

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahahhaa...makin suka la tido dalam bilik...ada pelangi...hahhaha...

Zulhairy - mamat mana...??yg rambut blown tu ke..?? mmg pon...

l@dylily said...

nak pegi.. tapi saya balik kampung.. sob sob... =(

haLyZaQiut said...

Ladylily - ohh kikin tau ke...kita kebetulan je ni dtg...hehhe...