Wednesday, March 14, 2012

~ Doakan Sama2 Ya ~


.: SALAM :.

Saya minta agar semua rakan2 yg membaca blog saya dapat mendoakan kesihatan my future FIL untuk terus kembali sihat seperti sedia kala....
Sudah seminggu lebih dia warded di hospital....
Mudah2an dengan doa kalian, dia beransur sembuh dan sihat....

Dia terkena virus infection darah di kaki....(untuk setakat yg saya tahu)
Tapi Alhamdulillah, skrg ni dia dh boleh tido dan kaki dah boleh digerakkan sedikit....




Gmbr yg di MMS oleh my Future BIL.....


Saya mahu lihat dia tersenyum riang seperti dalam gmbr....cepat sembuh ya Pakcik......

Kesian En Zoro dan family...... :(


Doakan ya rakan2....sayang kalian..... Dan be strong k dear.....



*En Zoro sudah pulang ke Penang pagi td....... semoga semuanya dipermudahkan...Amin...



.: DAA ~~~ :.




10 comments:

l@dylily said...

aper lak panggey Pakcik... Liza nih pon.. ape2 pon InsyaAllah cepat sembuh ya bakal FIL liza.. ^^

Saya Disini said...

moga2 cpt sembuh bakal abah baru liza

haLyZaQiut said...

Ladylily - hbs tu, nk panggil apa...mmg kita panggil pakcik...nak pangil abah belum ada lesen lg.... :)

Saya Disini - heee....thanks k.tini....mudah2an Allah perkenankan... :)

hEarTLeSs said...

semoga cpt sembuh yer...tgk macam kayap jek liza?

haLyZaQiut said...

Heartless - hmm ada mcm2 pendapat ziha....ni dia berubat kg gak sebab ada mcm2 org kata...ada jugak yg kata kayap...tp x taula yg mana 1 betul...

Cik FaRiZaM said...

moga cpt sembuh pakcik zainon...aka bakal FIL lija....amin ya rabbalammin

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - Emm terima kasih k.faz...harap2 begitulaa...Amin...

Anonymous said...

semoga cepat sembuh ea..pesan dekta zul, semoga tabah ea kak lija..

Fara said...

semoge cpt sembuh pakcik.. :-)

haLyZaQiut said...

Anonymous - tq ika dear...ok, nnt akk sampaikan k.... :)

Fara - hee...time kasih nana....Amin... :)