Friday, March 16, 2012

~ Matta Fair 2012 ~

.: SALAM :.

Minggu ni ada Matta Fair kan kat PWTC....
Ada jugak Hot Balloon Festival kat Putrajaya....




Untuk Matta Fair kat PWTC, kepada sesiapa yang suka travel, time ni la korang boleh cari pakej2 yg lebih murah daripada biasa....x kisahla korang nk travel dalam negara ke, luar negara ke...mmg byk giler choice yg ada....


And pada sesiapa yg cari pakej honeymoon, kat sini jugakla tempatnyaa...korang leh compare harga antara 1 agent ngan agent yg lain....


Ni time kat PWTC......



Tapi En Zoro xde kat sini, so kami pon x boleh nk cari pakej...(sedih lak rasa).. :(

Xpela, kalau korang pergi kat webiste dia, http://www.matta.org.my/  korang leh cari minggu lain yang dia org wat promotion kat tempat lain....


Mungkin aku boleh pergi yang ni :


Emm xpela, ada rezeki ada laa........ :)


.: DAA ~~~ :.

13 comments:

Saya Disini said...

xpe liza..zul nk p tempat jauh2 nnti..oversea..

haLyZaQiut said...

Saya Disini - haha...xdela k.tini...out of budget tuuu.... :D

_@ZULHAIRY@_ said...

Emm sayang sabar ea.. Nti B dh blk, kita gi cari sama2 ea tgk mana yg mampu ye syg.. :-)

haLyZaQiut said...

Zulhairy - emm ok, no worry... :)

Fara said...
This comment has been removed by the author.
Saya Disini said...

wah3..bersayang2 ye bile berjauhan ni.klu dekat2 nk bercakor plak dah

haLyZaQiut said...

Saya Disini - jauh bau wangi, dekat bau kentut....lol

Cik FaRiZaM said...

jom honeymoon !cameron sudah...mcm vanila coklat ~

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - hehhee....kita lambat lg nk jadi vanila coklat... :D

l@dylily said...

bandung oke! ade kawasan utk honeymoon ngan shopping.. cuaca pon dingin aja ^_^..

haLyZaQiut said...

Ladylily - wahh...dingin2 tu bahaya sekali tuuu.....hahahha...

l@dylily said...

sejuk laaa.. siyesss.. mesti rasa nak pegi banyak kali.. heheh

haLyZaQiut said...

Ladylily - hee.....amboi2, mentang2 la baru balik dari sana ea....kita x taula pergi mana nth...x g mana2 kot... :D