Tuesday, March 20, 2012

~ Current Update ~

.: SALAM :.


1. Insya Allah kalau xde apa2 masalah, my future FIL akan keluar dari KPJ Penang Specialist Hospital....setelah lebih daripada 2 minggu dia warded di sana.....hopefully kesihatan beliau bertambah pulih....


2. Aku kalau ada masa terluang je, sibuk men design itu dan ini..konon2 nak DIY mana yg termampu..wat masa ni, Tag hampir siap, cover Guest Book baru start conteng (buku belum beli lg), wedding arrow dah siap (kemain awal), dan yg belum siap dh tentu2 la byk.... :P


3. Aku homesick.......nk balik kg, tp hujung bulan baru boleh balik.....cepatla hujung bulan..... :(


4. Rindu En Zoro, 6 hari bagaikan 6 tahun rasanya......(dulu long distance rilex pulak)


5. Semalam puasa, buka makan burger je.....harini lapo kemain.....harini x puasa... :D


6. Arip sibuk suruh belikan dia topi Mas Bruno.....ok x, Bruno Mars...


7. En Zoro call pagi2 ckp dh decide kaler apa belah dia......(tetiba la kan, no discussion at all)..huhh...


8. Sakit gigi tempoh hari dah pulih.....tp aku skrg kunyah makanan slow2 dan lebih berjaga2....


9. Aku selalu rasa sakit2 sendi, lenguh2 badan, sakit lutut la, sakit leher la, sakit itu la, ini laa.....bukti umur semakin dimamah usia..... :(


10. Semalam, balik2 kerja...boleh aku x sedar yg HP aku hilang....menggelabah mcm apa, tgh siap2 nk kuar rmh, plan nk g cari kat opis....kul 8.30pm masa tu, opismate aku Mr Joko call cakap dia akan pegangkan HP aku dulu....Syukur ya Allah...nsb baik dia belum balik lg... :D


11. Hari2 aku kena marah sebab egois, keras kepala, degil, x nak dgr kata, wat kepala sndiri, x fikir org lain, rasa diri sndiri je betul, x nak paham org, bla bla bla.......okfine..




.: DAA ~~~ :.



6 comments:

Saya Disini said...

hari ni punye post.pasal ape?mcam2 ada ..

Cik FaRiZaM said...

byk sgt status ni........pasal gigi pona da ...sama status ngn kak tini

Cik FaRiZaM said...

topi brunor mars tu cmne?mcm topi broframestone tu ke? pernah tgk topi broframeston tak????hehe

haLyZaQiut said...

Saya Disini - tulaa...pasal current update....mcm2 nk disumbat... :D

Cik Farizam - emm tula, ni many in one...package sekali...topi bruno mars tu mcm kat DP fb adik kita....hhaa...ala, topi yg Bruno Mars selalu pakai...x tau la sama ngan bro tu ke x...x usha lagi gmbr dia...lol

Cik FaRiZaM said...

hahaha...wakakaka adik liza nk jd brunor mars kot...haha

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - tula pasal...feeling2 retis la tuu... :D