Wednesday, March 21, 2012

~ Normal Tak ~

.: SALAM :.


Normal x aku suka tgk pompuan cantik........
X kisahla in real life ke, masa surfing ke.......
Aku rasa mcm "Subhanallah cantiknya ciptaan Ilahi..." 
Lawanya dia ni, kalau aku lelaki msti aku dh usha....
>_____<
Sampaikan kekadang ada yg perasan lak aku asyik tenung dia je....
Esp masa sek dlu, mesti dia rasa aku ni lessy..hoho..
Kalau surfing lak, selalu model2 untuk blog jual tudung online tu mesti lawa2, cun melecun....
Aku bukannya tgk tudung sgt, tp tgk org yg pakai...
hahaha....its normal kan...?? :D
Aku sgt mengkagumi kecantikan wanita....lol




.: DAA ~~~ :.

12 comments:

Saya Disini said...

normal..2sbb zul suke tngk liza..

♥M.I.Z.A♥ said...

Same!!! miza pon suka tgk perempuan cantikk...hehe..ingtkn miza sorang jek mcm tu..okay, alhamdulillah saya normal..=p

l@dylily said...

normal! i pon suka tgk org cantek ^_^

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahah...salah konsep la k.tini ni....k.tini suka tgk kita x...??ahahhahahahhahahaha

Miza - Yeke...?? Alhamdulillah, akk pon normal...takut gak nehh....kih3..yela, rasa nk pergi ngurat je kalau tgk pompuan cantik2 ni... :D

ladylily - heee.....bgus2, sama rupanya tabiat kita ni... :D

Fara said...

lizaaa...samela kite..hihi...normal la kan?haha.. :P

haLyZaQiut said...

Fara - amboi, sama lak ea....normal la nana....kalau tenung sambil kenyit2 mata tu x normal la kot....errkk....

Saya Disini said...

haha...malas la nk jwb..malu eh kt org...

_@ZULHAIRY@_ said...

Saya suka tgk lelaki hensem dan fit! Nice! Errkk..

Cik FaRiZaM said...

normal la , kite suka tgk bende2 yg cntik.ciptaan Allah...subhanallah >_<

haLyZaQiut said...

Saya Disini - heee...ok, kita comel la tuu....kah kahh kahh...xde, kita suka tgk org cantik lama2 maksud kita....tenung menung... :D

Zulhairy - ok, gay....hahhaha...

Cik Farizam - hee...tp kalau lelaki hensem diri sebelah pompuan cantik, kita rasa kita lebih terarah tgk pompuan cantik.... :D

fndrocka said...

aku pun suka tengok perempuan cantik gak..lemah je rasa diri ini.huehuehue

haLyZaQiut said...

Fndrocka - ok, itu lagi normal.kalau x lemah, lemah tenaga ko ni....hahahhaha