Monday, December 21, 2009

~ Weekend yg Seronok ~


.: SALAM :.

yeah3...mula berkerja kembali...hhu....
last week byk betul agenda bertemu rakan taulan....yg sek rendah, sek men, masa kat u...sume la ada....seronok sgt dpt jumpa korg....ngee....=D

Jumaat :

Bertemu En Rockaholic dan rakannya....En Rockaholic ni kawan masa kat uitm...kami melepak2 di shah alam....sekitar sek 2...makan2...borak2...cerita2...

Tempoh tak berjumpa : Hampir setahun lebih...hmm...

Ulasan lanjut : Baca di sini...


Sabtu :

Pergi Melaka, konvoi 4 kereta...g wedding Ili, classmate time form 4 form 5....pastu g rmh kawan kita org kat bangi...letih2 but have fun....
Selamat Pengantin Baru Ili dan suami....smoga kekal bahagia sampai akhir hayat...=D

Tempoh x berjumpa rakan2 : Dalam 5 tahun kot (ada yg pernah jumpa jugak dalam tempoh 5 tahun ni).

Gambar lanjut : Di bawah..hhu..
















Ahad :

Jumpa rakan lama + rumate ku ketika di sek men....Fatym...lepak2 di tesco.....story mory gossip mossip...hehhee...rindu kamu fatym...lama btul x jumpa...

Tempoh x berjumpa : samala, almost 5 years gak...

Malam, jumpa rakan kecilku...Gjot berserta temannya....makan2 lepak2 juga....borak2 sampai letih mulut...

Tempoh x berjumpa : lama gak....hampir 2 bulan...wawawwawa~~~

Gambar : Tiada. Kerana tidak sempat nk men snap2....

ok, itu shaja ulasan pendek utk minggu ini....letih tapi menghiburkan...xpe rakan2...ada masa kita jumpa lagi ya....hee...(^_^)

eh lupa nak cakap...

"Selamat Menyambut Tahun Baru, Awal Muharram......=) "
semoga doa dan azam kita sume pada kali ini akan dimakbulkan Tuhan....insya Allah........AMIN...

oklah, tu dlu....

till then...

dari aku yang rasa seronok...

.: DAA ~~~ :.


3 comments:

K.A.T.H.Y said...

best nye org ade simpan tayar 4 nih...
vroom2 je mane2 nk pegi..
(tp, tak penah pun smpi pj dating dgn aku...)
aduihh...doakn la aku cpt2 bertayar 4...
letih menumpang 'kenderaan panjang' tuh...
tibe2 saiko plak, bile bace keseronokn orang lain.. huhu..
dah la, nak pegi blog org lain lah...

fndrocka said...

apsal gambar fndrocka takde.

haLyZaQiut said...

Kathy - emm..sabar ya kathy..xpe, pasni awk pon leh simpan jugak kan...tayar 12 pon boleh..mmg mantap laa..kita doakan awk cepat2 bertayar...haha..
*org PJ bz jer...cmne nk jumpa..

Fndrocka - lupa la nak amik gambar ko..teruja sgt makan eskrem..haha..