Thursday, December 24, 2009

~ Kembali ke UiTM..=D ~

.: SALAM :.

hoyeahh3....harini mau pulang ke johor tanah tumpah darahku....last balik time raya haji aritu la kot...ade la dekat sebulan x balik....rindu2...ibu, nk makan sup ngan nasi lemak ibu!!! heee....

tp, ape lak kena mngena title post aku ni ngan nak balik rmh...??

haaa......xde pape pon...cuma Ahad (27 Dis) ni, adik aku nk g register kat UiTM Segamat....dia dpt Dip Accontancy kat ctu...ape nth kod dia....wah, adik beradik UiTM's product...wawawawa....ngada2 betul dia ni...leh pulak dpt uitm yg dekat ngan rumah...aku dlu di campaknya sampai ke hujung semenanjung...haha...bolehla adik aku balik slalu...x pon, senang mak ayah aku nk g jenguk2 dia...bgus3....=D
kalau jauh ni ssh ckit la nk slalu dtg...mcm aku dlu, ibu ngan papa cuma dtg 2 kali je...dtg hntr (sem 1) ngan dtg amik (sem 6)...eheh...anak perantauan betul....tp Arau tatap di hati...=p

dh lama aku x masuk uitm ni....ahad ni leh masuk, skodeng budak2 freshie...hhee....

aku doakan agar adik aku, Arif akan terus success in his life...get a bright future...Insya Allah...AMIN~~~

tu je post ringkas pada kali ni....perut dh lapar, xde mood nk mengarut panjang2....
balik rmh kena pantau adik, dh siap packing ke blom dak ni....hee...

ok tu dlu...

till then....

dari aku yg kebuluran...

p/s : hari isnin aku cuti...yeaayyy!!!! O_o.. nanti kalau kami men snap2 pic, aku letak kat cni next week k....

* Merry Christmas...hohoho......*

.: DAA ~~~ :.

7 comments:

hEarTLeSs said...

gud luck arep hehe kte pon xsbr nk blik kg nk wat BBQ eheh

Adik Mie said...

huhuhu.. aku pun daftar ahad nie kat uitm shah alam.. meh la hantar meh... hehehe

haLyZaQiut said...

Heartless - wah3...kamu ada BBQ kah..?? mahu join mahu join...hee..ni family gathering ke apa ni ziha..

Adik Mie - oohh,ko pon register ahad ni ke..??bgus3...semngat nk sambung..aku ni blom dtg seru lagi la..haha...

fndrocka said...

best ke UITM

haLyZaQiut said...

Fndrocka - best sebab aku blajar kat ctuu...=p

fndrocka said...

aku pun

haLyZaQiut said...

Fndrocka - ooo, patutla mcm pernah nmpk muka ko kat uitm dlu..haha...