Wednesday, December 30, 2009

~ His Big Day ~



.: SALAM :.


allo allo.....lambat lak nk ngupdate blog....bz skjap...hhu...
harini nk citer pasal my younger brother yang terkocoh2 g register kat UiTM Johor haritu....
spertimana yg aku dh bgtau kat last post....
Tp xde apa pon yg aku nk citer....kt tgk gmbr jela ya....
sbb prosedur daftar pon sama je mcm korg2 yg pernah masuk u...hee....=p


Date : Ahad (27 Dis 2009)
Place : UiTM Johor (Segamat, Segamat ni pemes ngan buah durian yg berkualiti. Aku baca kat mana nth)
Member : Papa, Ibu, Kakak yg comey, Arif (peserta yg akan dikuarantin)


Ni beg2 jejaka kecil ni....barang dia baru bawak sikit je dlu....rmh dekat, senang la ckit...eheh...






Bersiap dgn kadar segera....(papa dh bising, lambat sgt)


Harus juga menyibuk di ctu....hhu...


Byk beno borang yg nk kena isi....(aku tlg isikan skali...muahahha)


Gerai kecil yg dibuka di perkarangan kolej...(wahh, kosa kata yg betul)


Sian ibu dok sebelah baldi lak....Ceh, Arif budget tekun...


Terkejut aku tgk kat cni ada peralatan senam ala2 kat gym....hehe...leh keep fit...



Agaknya kolej ni baru cat kot...terang benderang kaler dia....


Yeah3....papa turut mencuba kat ctu...(ako pon sama gak)


Bersenam di waktu tghari....hehhehe....


Amboi, suka papa ea dpt main bende alah tuu....



Ibu dah marah....cepatla...apa yg korg wat tu haa....(Arif beli bantal...kah3..)


Jgnla aku kene raging....hhu...


Gmbr aku yg mnyibuk di situ....


Nila bilik yg adik aku dapat.....



Dekat Kolej Taming Sari....huyoohh, yg dok nama Hang Tuah la ni....





ya, Arif sudah memulakan program orentasinya....marilah kita pulang.........


hari sudah petang....kami pon bertolak balik ke rmh....
emm, utk Arif, jaga lah diri baik2...study smart....
wish u best of luck in ur future undertakings....


*masa hari Isnin aku nak balik S.alam, sedih lak tgk ibu ngan papa....
yela, tinggal 2 org je kat rmh....
hhuu....sayu3.....


ok, tu je nk share....


till then...


Dari aku yang rasa pilu....


.: DAA ~~~ :.



8 comments:

hEarTLeSs said...

ceria sungguh kolej dorg xmcm arau hehehe pape pon arau ttp dihati cewahhh

haLyZaQiut said...

hehe..tula pasal..warna terang benderang...msti baru cat ni..
tp arau ada kolej kaler pink..pink striking tuu...hhehe..

Zulhairy said...

Yer dia mmg piuunk kaler....

haLyZaQiut said...

Zul - bukan piuunk la...pink...aiihh...eja pon salah...=p

fndrocka said...

playboy in the making


mengikut jejak akak

haLyZaQiut said...

Fndrocka - wah3...mandai je ko kata mngikut jejak akak ea...hhuu...
manade, aku x playboy ponn...playgurl pon x...=p

FaRA a.k.a NaNa said...

huhu..teigt zaman2 baru msk uitm dulu..hahaha..memori terindah yang mmg xkan dpt dilupekan..saat2 ditinggalkan mak ayh..dgn tibe2 air mate jatuh gak tekenangkan diri kene tinggal jauh di utara..huhu..

haLyZaQiut said...

Fara - hahha,tau xpe..wajib itu nangis..terasa jauh bebeno kena tinggal...dari selatan ke utara...tp lama2 ok dah...hee..=)