Monday, July 6, 2009

~ Bufday Boy ~


.: SALAM :.

hiii......

seperti mana tajuk post pd kali ni...
begitu jugala isi di dalam nya...
jadilah sperti manggis, biarpun hitam di luar...
tetapi putih di dalam....
sorry, out of topic lak aku nii...

xde...

weekend smlm ni, aku balik kg...
ooooo....balik kg...
hati girang...!!!

n then sabtu (4/7) bufday my lil bro yg ke 18...

sweet 18....

wish u best of luck in every single thing that u do...
may Allah bless u always....

ok, so mari kita lihat beberapa snap shot xtvt bday boy spnjang weekend ni...

hehheeh....

arif, kamu sgt mencapap di blog kakak....

kakak tau kamu mmg suka menonjolkan diri di mana2...
maka pasti kamu tidak marah kan....
buktinya, ada ke dia soh masukkan video dia karauke dalam utube...?
mm,sah2 mmg kamu suka cri publisiti murahan...
ahahhaha.....
tidak sperti kakaknya...
pemalu sperti daun semalu...
(^_^)

ni bukti bday boy mahu mem'bankrupt'kan maxis....call free sehari...pe lagi...?

nsb x meletup tepon tu...

tq ya arip bg kakak guna skali...
hhuu...
aku paksa dia teman g servis kete....O_o



daripada xde topi sampai tetiba atas kepala ada topi x benti2 ckp...haha...




gaya gedix ini sbnrnya mahu mnunjukkan baju yg aku bg kat dia aka PRESENT...baik gak kakak dia nii rupanya.......




menunjukkan skali topi transfomer dia.....eeiii....addicted btol....




nyumm3....fresh orange...apa uniknya gmbr ni...cuba korg carik mana air teh tarik papa? ha...nk tau jwpn sila PM sy yer.....hhu





beef chop.....lembu korban mana nth si arip ni berkenan....




benti jap isi mnyk....papa belikan aku gula2 kapas bsr kat cni...n then soh letak kat tmpt duduk sebelah...wat teman aku balik selangor....hahah...ape la idea papa tuu......tp aku buat gak...hahaha



salah eja lak...nsb adik aku x amuk kat kedai kek tuu...nama dia bukan ARE-RYEZ ya...tp E tu patutnya F...



cam poyo lak beraksi begini...aiihh....


wahh, alimnya aku...kt rmh pakai tudung...haha...ni sebab aku dh nak balik subang laa....dh pakai tudung la time tuu...wanita bertudung...(^_^)



kek berapi hendak dipotong sudda....



ok...
itu sahaja yg mahu diceritakan....

kepada arif, selamat hari jadi....blaja betul2....jgn asyik nk menggatal shj....hemo3...

sekian sahaja.......

dari aku yang sedang makan rambutan....



till then...

.: DAA ~~~ :.



13 comments:

hEarTLeSs said...

wah bestnyer celeb besdayyyy heheheheee mane keknyer liza??? xbwk g opis ke? hahahahaa

bongek de' villa said...

ape celeb dlm golap?

haLyZaQiut said...

heartless - alahai syg, kek kat rmh laa...
i x bawak pi opis...
hhu

bongek de villa - golap la baru romantik...hhu
budak tu kan poyo nk tutup lampu bagai...

hEarTLeSs said...

haha yela menyokong earth hour keh3...KT smpai ati xbg aku tgk blog die ahaks

FaRA a.k.a NaNa said...

waaa..nak kek jugak..wahaha..:P
ziha..ak pon xdpt nenok gak r..very the smpi ati kannn..:P

haLyZaQiut said...

katy nyer blog under consruction rasanya....

kontraktor mana nth dia pakai...
lmbt sgt nk siap...
hiikkss....

hEarTLeSs said...

mimah pny blog tu cane nk ikot???

Katijah said...

ape korang ngutuk aku kat sini nih?
brani dtg depan2 ah.... warghaha!!

kawan2, blog aku tu hanye compatible dgn mozilla jer...
dgn IE die tak kawan...

aku kurang masa la nak betulkan..
so, kene la block dlu...
nnt la, dah okay aku jemput farhana+naziha follow yek...
wehehehehe :P


LIZA : KONTRAKTOR KELAS F! hahha!!
ZIHA : KO IKOT JALAN BELAKANG... hahha!!!

hEarTLeSs said...

hahahaaaa....ok2 aku ikot jalan blakang...hah nana ko follow aku dr blakang tp ko jgn pndang blakang plak nnt ko nmpk congkak kang trkencing aku xjamin

haLyZaQiut said...

aiihhh....
ni apa bende kat coment pon nk wat2 mood hantu nii...

korg ni kalau nk feel2 takut, g masuk rmh hantu la...
time tu jgn pndang depan,blkg,kiri, kanan sume...

(^_^)

hEarTLeSs said...

ala liza xkn takot kot??? hehehe

Katijah said...

mggu depan ade karnival smk convent kajang...
kakak aku paksa beli kupon dia...

ade rumah hantu tau...
eiiiiiiiihhihihhihiihihihihiihiihihi

haLyZaQiut said...

heartless - aiihh,halyza takut..??mustahil...hahhaa...

katijah - pelakon hantunya hensem2 x?