Monday, February 23, 2009

~ Sabtu ku di JB ~


.: SALAM :.

hari ni kita main story by picture...sbb kemalasan melanda nk menaip....cukup2 la menaip kat opis tercinta tuu....sampai rasa2 dh nak terseliuh dah urat2 jari ni haa....

last saturday (21 Feb), aku telah menjalani satu exam yang agak dasat iaitu PTD Gred M41.
kenapa aku katakan agak dasat...??
kerana kedasatan yg telah melanda diriku menembak secara rambang dan mengarut secara membuta tuli....
tapi, ape2 hal pon aku telah menggagah kan jua diri ini utk duduk di dewan kuliah tu mnjawap exam dari jam 9.00am - 4.15 pm....
fuhh,dasat gak rupanya aku niii....

and then, pas hbs exam dalam kehujanan kelebatan....
aku dn konco2 ku telah pergi ke angsana melantak sehebat yg mungkin....
dan semestinya bukan dipayung oleh aku...
kerana aku kekeringan dalam kebasahan....
papa la yg mnjadi sponsor pada hari itu...hhu

tq2...kenyang sampai nk termuntah...tp d winner still d outsider....
sbb kami family yg x brp nk kuat makan....hahha



aku dan arif tersandar mendengar promotion from the waiter....lamanya dia berkhutbah....lapar dh nii...


sebelum mngisi perut, kita men posing2 dlu yer....1 pose sporting from my parents...


ya, ini lah d winner and still d champion....hahaha....zeaty akhtar...opss, zeaty azma....my opismate yg ikut aku balik jhr....




ni baru starting d engine...zeaty sedang mmbelek2 menu yg ada utk dijadikan santapan....eheh...ibu tgk pe tu ibu...??



ya, papa make his launching....nyummy2....sedap gk pizza baru ni....layan beb....




ni pizza tambahan....papa dh cancel sbnrnya....tp waiter tu x cancel kat receipt....suka bazirkan duit ayah aku tau....mmg x termakan la gamaknya....




ni antara my feveret....wah2, nak lagi.....nk lagi....




arif memulakan langkah pencak silatnya....




wahh....comotnya aku makan....walaupon aku makan hanya sekeping setengah.....sangat la lmbt...mengalahkan org yg makan 3 keping...opsss....hehhe


selepas kenyang, kita men candid kat tmpt lain lak....arif bersama Mr Ronald MacDonald....hhu
pastu, malam melabuh kan tirai....
balik kampung dlu b4 balik rumah....
yg penting, hari ini terlalu penat bg aku....
k la....
c u next time...
.: DAA ~~~ :.


3 comments:

zaety.hashim said...

rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari.. hehhehe.. thank's liza and family for the treat..

ijoy said...

erm...hooo...mkn pizza...bile nak mkn sesame?..

haLyZaQiut said...

betul tu zeaty...makan slagi bleh makan...

adam or nama glemer ijoy..hhhu..xde kene mngena langsung nama..

jom la makan sesama...akk dh x sabar nk rasa duit adam ni..huhh