Monday, February 9, 2009

~Blurr~

Ayat2 Jejiwa(x nampak ea?,xpela)hhu


Dis is my beloved Family


Oh kanak2 yg comel...ni anak buah MIMAH



Nila maksu dia MIMAH...(nama samaran) hha




Kamila penghuni sementara mawar 22...jiwangnya nama taman...



Ni antara hari terakhir d bumi arau....



Dis is my 3 years rumate...x pnh tukar beb...ieda..

.: SALAM :.

sekarang jam sudah mnnjukkan kol 2.30am (9 Feb)...
harini bday k.ma....hepi bday k.ma (housemate aku kat arau)...
sbnrnya nk tido...tp x ngntuk lg...so, aku dgn rsa ke blur an yg mmuncak....tlh mmbuang2 masa mmpaste gmbr2 ku di cni...bersama kawan2 lama aku d arau dlu....
harap korg x marah aku tepek muka korg kat cni yer....i'm sorry...(nada amir)
aku rsa mcm de gangguan mental dan perasaan yg mmuncak2 sejak 2 3 menjak ni...
dont know what d reason......or im really know the exact reason....
biarla rahsia...huh...
aku x rasa its a big deal....tp x tau knp agak mengganggu jiwa raga ku....
isshh.....pening2...
malas aku nk fikir.....
ohh tidakk...jgn hntr ku ke hospital sakit jiwaa....
(^_^)
malas nk story mory coz it will be much complicated than the truth karang....
biarlah ku tanggung bebanan ini selagi mampu tertanggung...
esk x keje.....3 hari aku holiday....
tp x de wat bnde pon...just spend most of the time kat rumah jer....
gileerr baik aku dis week...
kalau x hampeh...de je yg pjg kaki nk jalan...
i really hope dat i can recover my heart as soon as possible...
xdela bsr sgt pressure yg aku hadapi ni pon.....skit jer...huhhh...
but d point is aku kene kuat....tabah...sabar....sabar....sabar....
nila nama the circle of life...
the chips of the biscuit....
an ant in the sugar....
eh apa da...mengarut lak...
"why u have to b n make things so complicated"
"c d way you are acting like u're somebody else,getting me frustrated"
avril kata kepada aku...hhu...
nsb baik la aku de tempat nk mluahkan isi hati aku ni...
my family (exactly)...
my friends....
toche2....
dahla,malas nk fikir....just live ur life...
no turning back....
Tuhan tak akan menguji lebih dari kemampuan kita....ya,yakin dan percaya akan itu...
sehingga bertemu d lain lebaran..
sambutlah salam syg dn mesra dariku...
.: DAA ~~~ :.


4 comments:

bongek de' villa said...

ko nape?
nak kate tension keje, tak la kot..
nak kate tension ngan mimah, pun lagi la tak..
ni x lain, x bukan, tension dgn 'marka' la ni..
kalau bukan clash, msti gaduh2 manje gitu..
tak pun marka ajak kawen, ko plak tak nak..
kan liza kan?
complicated sungguh la haii...

haLyZaQiut said...

aaiisshh.....
katy,mandai jer...

xdela...mana ada...

im try to understand the situation..
try...try...

fndrocka said...

ni mesti sembelit nih..sabarlah liza.tak lama lg elok lah tu.bykkan minum air dan mkn buah-buhan tempatan.tak lupa juga senaman,.

haLyZaQiut said...

pndaila ko yer fndi..