Monday, June 8, 2015

~ Kabinet TV Part 2 ~

.: SALAM :.

Seperti post 'Kabinet TV' yg lepas, aku ada ckp nk share hasil design dan hasil kerja dari Everskill Design kan....

Moh le kt tgk gambarnya....
Taraaaa........... :D

Abaikan aku yg gomokss itu...

TV Kabinet ni panjang actually, kira amik full dinding living hall tuu...

Ukuran dia dalam 10ft lebar x 8ft tinggi rasanya.....sekarang dah letak tv weols, nampakla tv tu kecik je kat tgh2 tu.....
Kalau korang ada tv 60' ke, agaknya xdela nmpk tv tu cecoet sgt kat tgh2.... :D


Bagi kami, aku dan En SuamiSayang puas hati je dgn company ni.....sbb aku dok wat research, ramai gak org yg ada bad exp ngan dia org ni....tp aku Alhamdulillah, deal dgn salesman yg ok je, xde byk masalah n cekadak.....hhuu...

So, okla...ada cermin memenuhi kriteria aku, dan besar memenuhi kriteria En SuamiSayang....Everskill buat jgk aku punya Kitchen Kabinet dgn Wardrobe bilik.....nnt aku bukk post lain lah ya.....

Ok tu je dulu utk harini....

Ni FB Everskill Design : https://www.facebook.com/everskilldesign
Boleh usha2 fb dia utk tgk design2 yg dia org dah buat n install kat customer...then bolehla dptkan idea bg korg yg ada rmh baru tuuu......cuci mata sambil cari idea....hikhik

.: DAA ~~ :.


6 comments:

Norhazrina Abdul Hamid said...

cantiknyaaaa liza. suka3. hehehe. besar rumah liza. mst best deco2.

_@ZULHAIRY@_ said...

Rajinnya norhaliza deco rumah ye...... :-)

haLyZaQiut said...

Rina - xde deco2 pon...pakai je mana ada....rina lg kreatif nk deco2...kt selalu ketandusan idea...sobbss

_@ZULHAIRY@_ - kihkih.....rajin sangggaaatttttssss....

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Anonymous said...

Salam..sy juga plan nk buat kc dgn everskill setia alam..boleh share siapa sales person yg awak deal tu?

haLyZaQiut said...

Anon - kami deal dgn salesman dia nama Dylan.... :)