Thursday, June 18, 2015

~ Tempat Cari Tiles ~

.: SALAM :.

Hai hai hai....
Selamat menyambut Ramadan Almubarak bg semua umat Islam....
Marilah sama2 kt tingkatkan amalan kt di bulan yg penuh barakah ni...hhee

Harini nak share dgn uols, satu tempat yg menjual pelbagai jenis tiles yg menarik utk dibeli....
Kedai itu ialah "Super Ceramic Tiles" beralamat di Lot 1, Persiaran Sungai Buloh, Taman Sains Selangor 1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Utk renovation, kami beli tiles dan cat sndiri.......bukan x percaya pada kontraktor, tp En SuamiSayang lebih suka survey jenis2 tiles dan decide sendiri.....tiles tu kami cari utk wet kitchen (lantai dan dinding), drying area (lantai), bilik air (lantai).


Lantai toilet tu asalnya toilet cangkung, tp kami tukar jadi toilet duduk, so dia org kena pecah balik lantai toilet tu utk timbus lubang yg sedia asal....pasal tula kami kena repair balik lantai toilet tuu.....































Memang kalau uols tgh mencari tiles, seriously rambang mata dalam ni.....mcm2 patern sgt.....pastu salesman dia org sgt friendly....dia org akan assist korg sampai habis, bg nasihat semua....

Oklah, tu je sempat share harini....

Selamat mencuci mata....

.: DAA ~~~ :.

4 comments:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Anonymous said...

salam..kak liza..ok x price sini? affordable x

TrioShopperHolic said...

Salam, saya baca blog akak ni. sy nak tanya berapa kos akak buat tuk toilet. yang nk tukar dari cangkung ke yg duduk. sbb sy duduk kuarter. tp sy nk tukar toilet die.. tp xknal mana2 org yg bole buat.

haLyZaQiut said...

Anon - ok jgk....masih mampu milik lg....

TrioShopperHolic - ohh kos akk pecah toilet ni exact kos x tau la brp...tp akk beli tiles sendiri campo upah dia pecah balik semua dlm rm800 je...