Thursday, October 18, 2012

~ Cheese Cake Marvelous ~

.: SALAM :.

Harini nak share dgn korang, cheese cake tersedap pernah aku makan... :D
Last week, birthday En Zoro...
Malam tu, kami gi Curve, makan kat Manhattan Fish Market....

Sedap gak makan kat sini....

Harga berbaloi lah jgk dgn rasa dia...
  
Suasana kat dalam...

Kami order Quad Delights, ni RM16.90..sos2 dia semua sedap2....

Semestinya Manhattan Fish n Chips...org ckp kalau sampai Manhattan kena rasa Fish N Chips dia.....ni ikan Cherry Snapper, RM14.90....kalau korg nak Regular pon boleh....dia ada Light & Regular....Regula r RM20.90....sedap gak....makan ngan sos atas tuu....

Ni pulak Fiery Cherry Snapper with Mussels, RM24.90...ada nasi, dan grilled fish dia sedap rempahnya....

Sekali kala makan besar x salah, tp jgn membazir tauuu....

Ok, pastu balik....aku wat suprise kat En Zoro....actually aku dah order siap2 Cheese Cake dari ofismate aku, Fatin....Act mak mertua dia yg wat....Mak mertua dia ada butik kat Cheras, tp dia wat jgk sambilan kek2 ni....so clique aku ni pun hantarlah cheese cake yg aku tempah....

Jom tgk rupa bentuk cheese cake ni ok....

Cheese cake ni agak tebal....

Dia letak dalam polystyrene yg bsr tauu....bukan kecik.....

Serius sedap.....cheese cake ni aku rasa paling sedap selama aku pernah makan cheese cake dalam hidup ni....mmg fluffy gilerrr, aku paling suka rasa cheese dia yg x berapa strong sgt, so leh mkan byk2 x cepat muak lagi2 time sejuk...sedap giler habaqhang....ah nk citer byk pon x tau....tp mmg sedap laahhh.....thumbs up to mak mertua fatin....
TQ to u too Fatin... :D

*Kalau nak order, boleh bgtau saya...nnt saya sampaikan pada kawan saya ya.... :)

Dari aku yg kesejukan...

.: DAA ~~~ :.


3 comments:

Saya Disini said...

mknn hari ni..semua tersedap liza penah mkn..hebat..

Eiffel Kawaii said...

fine.aku disini terliur plak..pfft!

haLyZaQiut said...

Saya Disini - manade...kita ckp cheese cake jela tersedap....org yg wat lah hebak....kita tukang makan je... :D

Eiffel - hahhaa...lapo kan tgk gmbo... :P