Monday, September 12, 2011

~ Its 3D Time ~


.: SALAM :.

Ok, nk bgtau 1 secret ni.....i xpernah tgk movie 3D uolss......knp x pernah nth aku pon x tau....sebab x pernah beli tiket 3D la kot kann....

Tp utk Final Destination 5 yg cerita mmg seram jadah ni, aku teringin la jugak nk tgk 3D....biar aku naik shekh sikit menjerit2 ala serraamm gittu....cekik2 org sebelah ke apa.....tp x brp nk suspen sgt la sebab adik kesayangan aku tu dh citer byk kat aku...dia dh g tgk, pastu sibuk nk potpet2 kat aku....cehhh...

So, walaupon aku dh blh agak storyline dia, tp mmg byk la scene i menjerit2 manja gittu....mcm nmpk pisau tu betul2 nk tikam aku konon2.....maklumla 3D....jakun betul....hik2....tp cerita dia cmtu laa...what do u expect bila tgk Final Destination kann.....kematian yg pelik lagi tidak disangka2.....tp bak kata En Zoro, sedar x sedar, even kematian tu sume jalannya mmg pelik, tp sebenarnya can conclude as semua tu disebabkan kelalaian manusia.....kira mnjadi punca utama tu kecuaian kita sndiri laa....hmmm....betul gak....nk lebih2, korg kena layan dulu laa....kang x suspen lak kenapa 1 persatu nyawa melayang..... :D

Tp best gak tgk 3D ni....mcm rasa nk kena kepala aku lak besi2 tajam tuu...nsb aku x tutup muka....malu kat org sebelah lak aii.... :D



Muka teruja aku pakai spec 3D......mula2 cam pening2...yela, aku buat spec pon x nak pakai...lagi mau soh aku pakai spec time tgk movie...tp xpe, sabar2.....



One thing, rupanya mahal gak tiket 3D ni.....aku ingat lebih kurg je harga....sekali 1 tiket RM18...dah mcm beli ayam golek sekor dah..... :D
sekali sekala boleh laa......





k la, nnt aku update apa xtvt aku weekend lepas yg mmg hectic super duper ni.....

Dari aku yg tgh makan snek ku....

.: DAA ~~~ :.





4 comments:

Cik FaRiZaM said...

mmg mahal pon lg pon kite dah terbiasa tgk movie murah.hehe...akak tk suka sgt tgk 3d.sbb kene pakai 2 spek....tak sukaaaaaaaaaaaaa

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - haah, sama la mcm En Zoro...pening dia pakai 2 spec...kita ingat dalam RM15 cmtu...rupanya mahal gk kan...yela, x biasa...x tau...koh3...eh dh tgk FD5 belum...? kata haritu nk g tgk...

_@ZULHAIRY@_ said...

Amboih tgk di atas cik haliza promote cerita nampak.... Wahai gadis berspek 3D.. :-P

haLyZaQiut said...

Zulhairy - hik2...yela, promote la kjp walaupon cerita ni dh lama kuar...maklumla, baru dpt tgk, 3D lak tuu...jakun lebih laa...hahahhaa...