Monday, September 19, 2011

~ Hantu!!! ~


.: SALAM :.

Suspen kan tajuk..... :D
hari Kamis lepas, aku tgk citer hantu memalam buta....kul 11.15 pm....
kat curve damansara...
Nk tgk citer Johny English tu, sold out....(Raya x jadi pon sold out)...
Last2, tgk jela citer ni...
Kalau tgk citer bosan2 malam2, mmg tido la gamaknya....
aku ngan pakai baju kerja keletihan, mmg syokla tido dalam panggung tu karang....
kami tgk citer ni :


Kalau uols x tau, ni citer pasal Vampire..Kira tanpa disangka2, si Hero ni berjiran dengan Vampire rupanya....ramai dh kawan2 dia mati kena makan, sorang2 hilang...so story line dia cmne sang hero nk merungkaikan kejadian aneh dan misteri yg berlaku dan bolehkah dia menyelamatkan kawan2 dia yg dh kena gigit tuu.....sama2 lah anda saksikan....cewah....
banyak scene seram dalam cerita ni....bukan seram la, tp more to suspen2 manja gittuu....


Tp Vampire dia hensem lak, si Colin Farrell.....hik2....Pelakon lain aku x cam sangat la...Korang boleh gugel kalau nk more details....



Dah lama x tgk citer hantu omputih....layan gak laa....sekali sampai rmh kul 2 am cmtu, hosmet pulak sume xde, tido rmh kakk dia org.......OmaiGod OmaiGod........



Apsal la aku tgk citer hantu td???????????????




.: DAA ~~~ :.



5 comments:

Cik FaRiZaM said...

nk tgk gak la cite ni....final destination + fright night.....liza p la tgk cite johny english tu...lawak gile...akak gelak sampai tk leh behenti part yg kerusi tu...adehhh...malu lak org dengar akak gelak dlm wayang

fndrocka said...

Takdelah hensem mana collin farrel tu

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - hehhe...tula, kita dh teruja benar dgn mr bean tuu...ok, nnt kalau free, kita g tgk ea...kita pemalu, kalau gelak dalam panggung tutup mulut jer....lol

Fndrocka - ye, Aron Aziz lagi hensem....aku tau... :D

_@ZULHAIRY@_ said...

Jom la pi tgk Johnny English!! Org sakit klu tgk citer best, mesti cepat baik...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - haah, nk tgk...kata org best...cepat belanja ok.... :D