Friday, July 16, 2010

~ Paling Comel d Hatiku....~

.: SALAM :.

Sila nyanyi beramai2..... :


Biar saja
Aku jadi
Penggantinya
Di sisimu
Kau yang cantik
Sopan santunmu
Paling comel
Di hatiku

karok lagu ni pon sedap gak ni.....;D

xdela, aku saje bosan2, so nk wat tag cik teha kita yang comel lote....sila click sini utk tahu apa yg berlaku....

Reference :



Haa.....dia join contest Gadis Paling Comel....tp sy x de lah join contest tuu......sy hanya nak buat tag cik teha....dia soh letak gambar yg ala2 comey la ni ea....

sy rasa gmbr kat bawah ni mcm comey......mcm jelaa......(^_________^)




Apakah bende comel yg anda suka??

Emmm saya rasa baby tembam itu comey....gerraamm....rasa nk cubit2 je pipi mana2 baby yg tembam......^_^
*kdg2 saya rasa org tu comey sgt dgn hanya melihat perwatakan dia......
*saya rasa Baizura Kahar itu sgt comey..... ;D (pelakon dunia baru the movie)

tu je kisah comey utk harini.......thanx teha kerana meng tag akk.......=)

till then.....

Dari aku yang kekenyangan makan nasi lemak + nasi goreng....

.: DAA ~~~ :.



10 comments:

eiffel said...

halaahalaaaa....
comelnyer pic dia... XD

haLyZaQiut said...

Eiffel - hahaha...cam hampeh je ea...wat2 jela comey walaupun sbnrnya mmg comey...errkk.... ;D

Fathiha Zainal said...

Ehehh.. Alalala.. Nomey2.. ;)
Awat xmo join?? Hik2!

hEarTLeSs said...

liza kte tag awak sayemahuhidupgembira

haLyZaQiut said...

Fathiha - hehe..xpelaa...akk vote for teha jer...yah3... ;D

Heartless - ni tag apa lak ni...contest paling qiut lak ker...hahaha..

_@ZULHAIRY@_ said...

Dah comel xmo join lak.. Rugi nanti.. :-P

haLyZaQiut said...

Zulhairy - woww, puji iklas ke tidak tuhh..=p

u jela bg present kat i...bak hp baru...^_____^

fndrocka said...

harap ni bukan first time orrg ckp kat kau...muka kau macam Yuna

K.A.T.H.Y said...

fndrocka said...
harap ni bukan first time orrg ckp kat kau...muka kau macam Yuna

__________________________________
liza, maaaf kan aku kalau aku salah eja...Yuna ke Tuna?? ekekekekekeh!

Tak de langsung cam yuna.. mcm ikan yu kot? hahahhaa~

Adeh.....semoga berjaya la ye!

haLyZaQiut said...

Fndrocka - ko lah org pertama yg kata aku mcm yuna...adeehh..ko ni pebende nth...main hentam je kan..

*x macam baizura kahar ke...?? kan ke dia feveret artis ko jugak..=p

Kathy - amboi2 katy...suka ea dia..ikan yu la, siakap laa...biarlah dia nk kata cmtu..kita hanya manusia biasa, x mampu utk menghalang... ;D

*apa yg semoga berjaya..bukannya kita masuk contest pon..wat tag jela...