Wednesday, July 21, 2010

~ Suprise Party for Him....~

.: SALAM :.

Heppy belated bufday doc Faisal....doc ni boss aku....smlm bufday dia.. so his wife & family dah arrange 1 suprise party for him...kita org dtg meraikan je...kat S.Alam Golf Club...semoga doc sekeluarga dimurahkan rezki slalu....AMIN.....

Layankan jela gmbr2 kat bawah ni....
sumber gambar : Alfi (si tudung purple)... ;D
Kenyang sampai malam doc....series....kih3...




Ni la si Alfi yg suka sgt amik gambo....

Farah & Alfi


Me and Hana...




Nilah boss saya, doc faisal...



Banana Choc Cake + Cheese cake...nyum3....







Ini Cheong, my c-fu... =p


Amboi molot i, gelojoh.....euuww....





Ni sup 'shark fin'....rasanya errkkk.......



Ni Lee, our Proj Manager...






Ini Haizat, yg pose ala2 korean actor...... ;D





ok tu jer nk story...........

sje mngubat hati yg sakit harini........(x_x)

till then.....

Dari aku yang rasa mcm nk pukul org.....

.: DAA ~~~ :.

12 comments:

hEarTLeSs said...

erk! sabar liza heheh waaaaa dlu ktorg wat sndiri kt piza jer o skg doc dah xmen ek fast fud hoho

haLyZaQiut said...

Heartless - tgh sabarlah ni ziha...kalau x dah lama kita amik parang panjang...amok di kelana jaya...hahaha..

emm ni wife doc yg arrange..tu yg up sikit tuu...(^___^)

eiffel said...

hohoho...giler rajin ko da upload...byk sgt pic..smpy lebey 50kpg..tuh klo ader camera yg cun msti smpy abes memory card..muahahhahahaha

haLyZaQiut said...

Eiffel - ha...tau xpe..kita tpkasa uplod sikit je atas keselamatan negara..hehhe..

*kalau ada DSLR,sampai muntah darah camera tu dibuatnya... ;D

eiffel said...

kehkehkeh..tau xperk..

tapi bila aku da tgk smua, aku rasa

INEH JERK pic yg aku amek???


p/s :: kslamatan perk yg ko perkatakan tuh..huhuhu =P

haLyZaQiut said...

Eiffel - yela, keselamatan menjaga bini org, laki org, tunangan org, GF org, errkk.......

bykla tu pict nya..xde la kita uplod sume...gi la uplod kat fb kalau nk byk...kih3..

K.A.T.H.Y said...

Erkk..post nye heppy2...
pastu komen nye cam marah2..
nape ni baby? hehe


p/s : lama tul tak jmpa ijat.. smpi gitu skali gambut nye? erkkkk

haLyZaQiut said...

Kathy - xdela...kita ni mmg ada kecelaruan emosi skit...manade kita komen marah2...xde aihh....hhuu...

*ijat tu puas dah kami brain wash dia soh potong rambut...tatap dogil... ;D

fndrocka said...

ini dah ke tahap album gambar beb.kau patut tukar nama blog kepada beyond the picture.keh3

haLyZaQiut said...

Fndrocka - hahaa..bgusla..baru "Ini Cerita Bergambar".. =p

alah padahal ko suka je kan tgk gmbo byk2...aku xde mood la nk tulis pjg2...tepek gambar senang dan menarik...^___^

_@ZULHAIRY@_ said...

Garang di tgh suka... Ganas tul... Senyum lebar nampak.. Mentang2 la perut kenyang... U suka kan shark fin tue?? Meh i blanja ea nanti... :-P Xmo mrajuk2 yaa...

haLyZaQiut said...

Zulhairy - yala, apa guna makan shark fin tp perangai mcm ikan kelisa...errkk...

xpela i merajuk pon....perkara biasa...