Tuesday, July 13, 2010

~ Malam Minggu yang Lalu.... ~

.: SALAM :.

Weekend lepas, aku boring sgt dok rmh.....aduhhh.....tgk tv, tgk tv, tgk tv.....sampai tv pon soh aku bangun agaknya kalau dia boleh ckp..."blah r wehhh...apa yg ko dok tercongok lama2 depan aku mcm org patah tulang ni nth....bgn bgn bgn!!!" kata TV kepada aku....hhuu....kalau lah rmh family aku dekat, dh lama dah aku blah balik rmh....bosan kat rmh sndiri lagi seronok dari bosan kat rmh sewa.....arrghhh.....mmg mati akal.....


tp malam tu, nsb la si Biah kawan since aku kat arau ni dtg rmh......mmg peberet dia mai jenguk aku kalau weekend....sebelum tu dia dah call, nk ajak aku kuar....bagai org mengantuk disorongkan bantal, aku ON kan je laa.....kita org gi makan kat TTDI Jaya, pastu gi jejalan cri pakwe kat i-city...hhuu......ramai beno org kat i-city ni....aku yg dok lama kat s.alam pon barula 1st time dpt gi i-city.....not bad gak laa....most of people yg dtg sana aku cnfirm sebab nk bergambar......sbbnya, sume org pon pegang camera, dslr, dan yg sewaktu dgnnya...aku ngan Biah je pegang camera phone......=p


gi i-city ni kalau ngan member2 baru syok.......sebab boleh amik gambar ramai2.....tempat cantik kan, rasa nk wat gathering lak kat cni....kih3....family pon ramai jer....baby dalam stroller pon comey2.....pot dating pon not bad....errkkk......




pas sakit kaki merayap kat i-city, kita org rasa mcm nk tgk 'klon ziana zain' nyanyi kat uptown...katanya mmg tiap malam minggu klon akk ziana ni akn nyanyi kat ctuu.....pastu terus terbang gi uptown s.a......ni 1 lagi tempat plg x boleh blah ngan kesesakan parking......adeehhh.....lagi malam lagi ramai org.....second time aku tgk dia nyanyi live kat ctuu...hhuu......(klon ziana ni, peminat fanatik ziana yg pernah masuk audition mentor dlu...kalau korg tgk lah)


pas dh bersesak2 kat uptown, last skali kita org lepak kat nasi kandar pelita kot kat sek 9 tuu....makan roti canai sambil tgk football match Jerman VS Uruguay......tp dh ngntuk, so x tgk sampai hbs, hbs je roti canai, kami pon pulang ke rmh..masa tu match tgh 1-1........uuhh, letihnya kaki.....tido dekat kul 6 pagi time tuu......zzzzzzzzz.........Jerman menang!!! heheh....

sekian, malam liburan sy utk hujung minggu......... ;D

till then.......

Dari aku yang rasa suam2 kuku........

.: DAA ~~~ :.


9 comments:

eiffel said...

malam minggu???bukan smalam hotfm ader wt siaaran luar tgk bola kt situh kn...xjumper ker =P



my blog
latest entry =teka sex

haLyZaQiut said...

Eiffel - itu malam spain lawan belanda...ni malam jerman lawan uruguay...heheh...

xdela, kita maksudkan sabtu malam ahad...bukn ahad malam isnin... ;D

eiffel said...

owh...cm tuh pown bole -.-"

haLyZaQiut said...

Eiffel - boleh jgn x boleh...=p

l@dylily said...

liza nn kiter g sesama keh.. heheh

haLyZaQiut said...

Ladylily - hehe..nmpk gaya mcm x lah kin...kita baru pergi last saturday ni...ekin gi dh lama kan...hehehe...=p

l@dylily said...

o0o0o0wh bkn dalm ms terdekat ni la.. baru pegi je kot... masih igt lagi kat pokok2 tuh.. dah rindu nnt baru g balik.. hehehe

fndrocka said...

aku tak faham apa yg hip sangat i-city tu..sumer nak bubuh kat fesbuk gambar kat i-city

haLyZaQiut said...

Ladylily - oohh, yela...gmbr ekin kat pesbuk tu pon baru je letak kan...tula, nnt kalau nk gi lagi, roger...kita mensesakkan keadaan yg mmg dh sesak...heheh...

Fndrockapak - nthlaa...sbb maybe tempat baru...so org sume excited la nk letak kat pesbuk...aku nsb baik x bawak camera, kalau x, penuh dah aku tepek kat cni...hahaha..