Friday, July 9, 2010

~ Mata Bergetar.... ~

.: SALAM :.



wahh.....tajuk x tertahan......hhu....
lately kan, slalu sgt kat bawah mata belah kiri ni, dia mcm bergetar2 je....mcm berkedip2....apa nth ayat yg sesuai......bergetar2 la kot.....sampai kalau pegang kat bawah mata ni, leh rasa kat jari mcm ada gegaran kecil yg berlaku......bukan gegaran besar ea.....sure ramai org pernah rasa....kdg2 risau gak....ada bnde x baik nk jadi ke....sbb slalu org kaitkan dgn bnde2 cmtuu......adeehhh...mitos sume tuu...mitos....nk kata x ckup tido....ckup je rasanya.....tido kul 12 lebih, bgn kul 7 lebih....wahahaha...nk kata slalu skodeng org, x jugak.......skodeng celah mana nya....sume org tutup pintu rmh, tutup tingkap......x boleh nk skodeng.....kih3.....



aiihh mata, mata......jgnlah kau merisaukan aku........semua akan ok kan......all is well.....^_^ tp yg peliknya, bukan slalu dia jd cmtuu......dia jadi belah pagi je.......time tgh siap2 nk gi kerja....msa dalam kete......sampai opis dah ok dah.....hmmm.......xde pe kot.....biasalah tuu.....



oklah, nk gi giant jap makan kat Thai corner tuu, pastu plan nak karok ngan dak2 opis nie......kih3....



till then.......



Dari aku yang tgh sakit pewot........



.: DAA ~~~ :.

8 comments:

eiffel said...

mata bergetar????ngatkn jiwa jerk yg begetar...kehkeh

my blog

FaRA a.k.a NaNa said...

tu sbb telebih tido kot liza.....keh3!

haLyZaQiut said...

Eiffel - hehhe...mata pon boleh bergetar gak bila menatap mata yg lain...errkk....=p

Fara - tula pasal...slama ni ok je terlebih tido pon..xde kena symptom2 cmni...tu yg curious smacam tuu...hhuu...

l@dylily said...

this happen to me biler lm sgt ngadap skrinn (setiap hari)... pastu kan kite g knduri kakma ade break 3 hari x tgk skrin komputer kan? terus je baik x getar2 dah..

fndrocka said...

jangan bertanguh lagi...cepat settlekan surat wasiat!!


aku masa diploma salalu jadi tima nak jawab test/final..mungkin rain sgt study.disebabkan itu..masa degree aku kurangkan sikit study..apa guna pandai kalau mata asik bergetar je..iye tak?

fndrocka said...

jangan bertanguh lagi...cepat settlekan surat wasiat!!


aku masa diploma salalu jadi time nak jawab test/final..mungkin rakin sgt study.disebabkan itu..masa degree aku kurangkan sikit study..apa guna pandai kalau mata asik bergetar je..iye tak?

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

haLyZaQiut said...

Ladylily - hehee...pasal ngadap screen lama tu mybe la...asyik pay att kat dpn monitor kan,mybe mata terlampau focus...wahh, mcm terlampau khusyuk lak wat kerja kita ni...hhee..

Fnd - aku xde harta, x payah surat wasiat...tula pasal, x guna fndi kalau lulus exam pon, asal mata bergetar2 tgk pompuan lain...ye dak fndi.... ;D