Thursday, September 20, 2012

~ Jom Shopping di Ayer Hitam Johor (Part 1)!! ~

.: SALAM :.

Harini kerja banyak.....
Tapi gedik jgk nk update blog keeennnn....
So layan gambar jela ok...

Kalau org N.9 ada Nilai, syurga shopping barang2 hantaran kahwin...
Im proud of being Johorian sebab kami ada Ayer Hitam....

Hakhakhak....

Bagi sesiapa yg duduk berdekatan, bolehla terjah jika anda sedang mencari barang2 perkahwinan seperti bunga telur, barang2 doorgift,artificial sirih junjung, dulang2 hantaran, paper bag kahwin, pasu2 bunga, teddy bear yg bsr2, kerepek2, barang2 khazanah lama, hiasan2 rmh, dan bermacam2 lagi....murah pun murah....berbaloi2 i told u....

X percaya....??
Meh tgk sini apa yang ada di Ayer Hitam, Johor!!!!
Jom shopping! (ala2 K.tini) :D

Anda mahukan pasu begini?

Atau begini?

Atau begini?

Close up..

Hiasan rmh berwarna warni...

Door gift...



Bekas telur yg cantik...

Rozet org rewang...

Pelbagai pilihan....

Murah mahal di tangan anda...

Bunga pahar...

Emas ada, silver ada...

Bunga telur...

Cantik...

Pilih2...

Cawan ala2 vintage...

Gantung kat siling... 

Nak teddy bear, x yah pi Padang Besar....

Sini pon ada...

Pilih je mana nak....

Disebabkan gambar ada byk, n saya rasa mcm nk share semua...so pasal tula saya ada wat Part 1, Part 2....tp yg ni Part 1 la....maybe esok ke kita boleh lihat Part 2 pula....

Harap anda mendapat informasi yg berguna.....happy buying!! >______<

.: DAA ~~~ :.

4 comments:

Saya Disini said...

sy nk yang begitu..sila bli utk sya

haLyZaQiut said...

Saya Disini - heee....nk yg mana tu k.tini....bunga pahar ke...??

hazman aka species1980 said...

hurmm....tempat cenggini kalu gadis dan wanita sehari suntuk pun diorang spend time kat sini kan... huhuhu

haLyZaQiut said...

Hazman - betul2...mmg boleh siap bawak toto selimut semua laa....lapar ke apa, semua x rasa...hahha