Wednesday, October 5, 2011

~ Sweet of U ~


.: SALAM :.

Hari Sabtu haritu, aku follow En Zoro g Proton Shah Alam yg tepi Kesas tuu..ada hal sikit....pastu terus shoot pergi Majlis Akikah anak ofismate dia kat USJ.....makk aiii kenduri akikah dia, mcm kenduri kawin lak...siap bertema2 berkhemah2 bagai.....makan nasi beriyani, nasi putih, kuih muih, roti jala, yg paling special ada kambing golek ngan char kuey teow....kenyang giler kami makan....Alhamdulillah, murah sgt rezeki haritu....

yg part paling seronok, aku ngan En Zoro dh mcm anak buah tuan rmh lak sebab kami yg tlg jaga baby yg wat Akikah tuu, Qaireen....comel sgt2 dak tuu....gmbr x sempat lak nk snap pakai camera aku...kat camera En Zoro byklaa......baby jenis x takut org mmg seronok kita main ngan dia....Qaireen lak jenis kalau org dukung, org tu x leh duduk...dia nak org tu berjalan...mau lenguh tgn aku dibuatnya...tp BEST!!!

pastu, disebabkan skrg ni kerja aku agak stress, tetiba En Zoro ajak g Bagan Lalang utk merehatkan minda......ala, yg kat Sepang tuu....tp kami sampai pon dh agak lmbt....yela, sebab x plan kan...dhla jauh gk nk smpai......




Dh lama x makan eskrem kopok singgit ni.....hhehe....nikmat~~~



Sunset di Pantai Bagan Lalang.....



Terliur x...?? :D


Senyum...aku biasala, jadi model tampalan x berbayar.... :D :D


Pastu malam kami makan kat kedai apa nth x ingat nama....tp kedai ni x berapa ramai org....kedai sebelah dia, area betul2 depan Sepang Gold Coast tu, giler ramai org....agaknya sedap sgt kot.....


Haa...bercakap pasal kedai ni......aku bukan nk kata apa la, tp harga dia mmg murah gilerr.....sotong dia segar sgt, air kelapa fresh, mmg x campur air gula, rasa payau dia tu mmg melekat.....
yg bab murah tu...

korang bayang ok, kami makan hanya rm22....(rm11, sotong kami)

kira lagi rm11 merangkumi :
Nasi putih 2
Tomyam campur semangkuk
Fresh Oren laici
Air kelapa sebijik
Air kopi o ais kow.

Haa....murah x murah wa cakap sama lu....nnt nk makan lagi la kat cni....huhu....

okla, byk keje mnunggu...time kasih En Zoro sebab bawak saya makan dan jalan2..... :P



.: DAA ~~~ :.

6 comments:

Cik FaRiZaM said...

murah sangat la tu !!!!!! pa nama kedai ni!!! mana tahu akak nk p sana plak ke :p

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - alah, x ingat la apa nama kedai....tp area depan Sepang GoldCoast tu jgk....muahahha...

Cik FaRiZaM said...

oooo yg ada lampu2 cantik tu....hmmmm...............berangan p sana :(

haLyZaQiut said...

emm haah, yg dlu kita ada main amik2 gmbr tuu...tp time tu xde org kan...eh patutla...masa kita g dlu tu kan hari isnin...hoho...

_@ZULHAIRY@_ said...

Jom pegi.. Bila lagi kak faz nak belanja saya.. Hua3....

haLyZaQiut said...

Zulhairy - hehhee...betul2...ehh???