Monday, October 24, 2011

~ Birthday Yeay! ~


.: SALAM :.


Hari Jumaat lepas, aku balik keje dh lambat..kul 8 kot sampai rmh...sebab hujan lebat ya amat2....takut nk balik..kilat sabung menyabung....

Pastu dalam kul 8.40pm cmtu, kami gerak ke s.alam...sebb ada bufday party si kecik, Wafiq anak buah Mimah osmet aku.....k.ngah (mak bufday boy) menjemput kami semua utk makan2 di rmh beliau.....

haa.....yg paling mengejutkan tuu, tau x kami sampai kul brp....dekat kul 11pm tu, kami baru sampai...korg bayangla distance yg hanya lebih kurg 15km dari Kelana Jaya ke Batu Tiga boleh makan masa sampai 2 jam.....giler r.....

Sebabnya, kat depan kilang gula CSR banjir dalam giler....so semua kereta stuck x nak jalan sebab x berani...dah byk yg mati enjin tersadai....semua org turun tgk banjir, berborak2...yg paling lawak, en Zoro nk jugak redah...last2 semua org pandang kami yg hanya naik kete kecik boleh lak berani meredah air banjir tuu...huhu...

Tgk, terliur kan.... :D


Bufday boy, wafiq teruja dapat mainan byk....hilang mengantuk dia....


Semua dia nk bukak malam ni jugak...haha...



Tgkla tu main x benti2.... :D


K.ngah masak lasagna....1st class u ollss....kalah Dave Deli....


Spaghetti Seafood....sedap....


Ni hadiah dari aku, Wani, dan En Zoro....(sape yg bufday ni)


Otromen jgn lupa dibelikan....sebab wafiq obsess dgn otromen..... :D



Harap dia suka dgn hadiah harijadi kami....huhu.....

Sedap k.ngah masak....... :D

Pastu kami menerewang ke Uptown Damansara......balik kul 4am....wowww, leh sahur terus.....

okla, keje byk....bye2.....

Dari aku yg byk keje tp pura2 mcm x byk keje....

.: DAA ~~~ :.


2 comments:

Cik FaRiZaM said...

berfoya foya walaupon byk keje....4 pg tu....huhu~ anyway...HEPI BELATED BESDAY kepada anak buah MIMAH....hehe~

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - tula pasal....time ni jela nk release tension....