Tuesday, October 11, 2011

~ Selang 2 Bulan ~


.: SALAM :.

Selang 2 bulan dari bufday saya, ada bufday budak demok sorg nehhh.....
Tarikh kami sama, bulan dan tahun berbeza..... :D



Ni budak demok yg suka makan ayam ni.....

Saya xde nk kata apa.....smlm dah nyanyi live kat dia.....(tetiba)
Cuma saya nk kata Selamat Ulang Tahun yg ke 2*....
smoga panjang umo, murah rezeki, berjaya dalam kehidupan Dunia Akhirat....
Saya sayang kamu sgt3....

Walaupon kita selalu gaduh mcm nk runtuh rmh saya tu, tp saya tetap sayang kamu juga......
Walaupun perangai saya mmg selalu x dpt diterima oleh akal logik yg waras berfikir, tp saya tetap sayang kamu juga....
Walaupun saya kuat nanes dan slalu nanes xde sebab, tp saya tetap sayang kamu juga.....
Walaupun saya kalau merajuk suka nk off hp, tp saya tetap sayang kamu juga.....
Walaupun saya suka mengepow kamu x berhenti2, tp saya tetap sayang kamu juga......
Walaupun saya suka merajuk 24/7 x reti penat, tp saya tetap sayang kamu juga.......
Walaupun saya dah naik 6kilo sebab kamu suka bawak kluar makan malam2 buta, tp saya tetap sayang kamu juga....
Walaupun saya suka belikan kamu hadiah bila time Sales sahaja, tp saya tetap sayang kamu juga....
Walaupun saya selalu tipu kata nk belanja, tetapi x nak belanja pun, tp saya tetap sayang kamu juga.....
Walaupun kamu kalau marah, saya akan marah 10 kali ganda lagi teruk, tp saya tetap sayang kamu juga....
Walaupun saya kalau makan sgt lambat tp pastu nk eskrem pulak, tp saya tetap sayang kamu juga.....
Walaupun saya x reti nk wat surprise party mcm kamu buat utk saya, tp saya tetap sayang kamu juga.....
Walaupun saya hanya mampu beli kek caramel kat kamu, tp saya tetap sayang kamu juga..... :D

Walaupun dan walaupun yg berlaku mmg byk, saya nk kamu juga......(^_________^)

Cepat kumpul duit ya budak demok....cepat3 ok..... :P

Bila badan kamu nk jadi mcm SazaliSamad ni......????? hahahhahaha.....

.: DAA~~~ :.


6 comments:

hEarTLeSs said...

comel. liza, part merajuk suka off hpone tu same la kih3

haLyZaQiut said...

Heartless - sama ea...tu maknanya ziha, kita pompuan normal....ehhhh???? hehhehehe

_@ZULHAIRY@_ said...

Jgn galakkan liza nieh ha.. Kang makin susah nak repair... Hahah.. Iyer.. Thank you baby.. Amboi bnyknya walaupun.. Walaupun hidup seribu tahun, klu xsmbhyg apa guna nya.. Ehh? Hahah... Ok malam nie kita pi celebrate... Muahaha..

haLyZaQiut said...

Zulhairy - hee...manade ziha galakkan la...dia cuma sependapat ngan i...x salah pon kan... :D
yeayyyy!!!!! kita celebrate ea, yayang blnja...muahahhaha...

fndrocka said...

so suwit,,,terlebih gula ke apa ni,...

haLyZaQiut said...

Fndrocka - jgn fnd...kurangkan gula dalam minuman...lebihkan manis dalam senyuman...cewah... :P