Friday, June 24, 2011

~ Mak Seteres Tau ~


.: SALAM :.

Selalu aku baca blog katy ni, aku xde lak rasa stress sebab malas nk pikir...aku baca bak angin lalu jerla.....katy ni slalu tulis pasal kawin3.....duit x cukup la, umur dh lmbt la, mak dah tanya la, anak jiran belakang dh kawin la, boss nak kenen2 la....

tp malam td tetiba memang membuatkan aku stress dgn soalan2 cmni, pressure beb..tekanan emosi dan mental...aku rasa mcm dh ada drh tinggi pon ada....

nak aje aku kata kat sume org " SABAR SIKIT BOLEH X?????"



huh....mak seterreesss ni tau x.....dah la keje byk......SIT UAT bla bla bla bla......


damn it....




3 comments:

chicken_floss said...

nanak seteresss nyahhh..nanak2..nanti ketumbuhan kang kalo stress bebeno..buat biase je..cool sudeyyy..kan mude remaja lagi..hehehe

K.A.T.H.Y said...

hahaha...tak pasal2 aku jadi punca....siott

ni nak tambah lagi stress...
memang org kata kalau dah jodoh tak kemana..
atau pun..
jodoh kat tangan Tuhan..
atau pun..
seru belum sampai..

tapi, kalau semua tu dah depan mata,
tapi duit tak de...stress beb stress! hahaha

tahun depan 26! Oo em gii..!! cucu makcik jiran sebelah tu dah nak masuk 2 tahun...mak budak tu dulu sekelas dengan aku... hahahahahhaha!!!!!

haLyZaQiut said...

Chicken floss - aduhh nyah, stress mak ni nmpk gayanya tanpa dipinta...bukan ku minta jadi begini...muda lah sgt kan...adeeehhh....nk ckp muda tu pon geli geleman....hahaha...

Kathy - betul tu katy, kita sokong skali, dua kali...mmg la org kata kalau dh pasang niat tu, insya Allah rezki ada...tp kalau x usaha, kat takuk lama...duit nk jatuh dari langit ke...?? seteress..huhuhu...

Oo Emm Jii...pedehal, sedara kita baya kita sume dh dukung anak....lol