Thursday, June 30, 2011

~ Finally, I Went to Hawaii ~


.: SALAM :.

Wokeyh3, tajuk dhla mcm hampeh kan.....xde, aku nk citer ni.....daripada kesinambungan cerita dinasour aku haritu, kalau x baca lagi, click sini ok, akhirnya aku dpt gak merealisasikan pengidaman aku nk makan Roti Hawaii......bravo3.....


Di mana ada Roti Hawaii?? di Murni yaa....aku g Murni SS2 jer.....kali ini kalau En Zoro soh order lain jgk, aku gigit jari dia nnt.....aku x kira, nk gak makan Roti Hawaii ni....koh3....



Belum makan dh wat thumbsup!!! :D


Ya ampun quality gmbr ni.....mmg ke laut betol....maklumla camera hp cam AyamSerama.....T.T


Ohhh nikmat....lihatlah doniaa.....


Sebenarnya kan, aku nk order inti daging, sebab haritu makan mimah punya inti daging.....tp aku lupa nk ckp....so dia bg ayam....pon boleh laa......dalam roti ni mcm isi murtabak la.....ada ayam (daging burger yg dicincang), sosej, telo, cheese, apa nth lg....pastu ada 3 kuah, sos cili, kari, dal....


Meja sebelah aku pon makan roti yg sama....haritu aku makan piza dinasour, meja sebelah aku pon order yg sama gk....agaknya dia org tgk aku mkn mcm godzilla kot, tu yg dia org nk try apa yg aku makan....pada sesape yg belum try, g lah cuba2 ya..... :P


Dah, nk wat keje...

.: DAA ~~~ :.

4 comments:

Anonymous said...

em....nakkkk!!!! - k.faz

haLyZaQiut said...

Anon - ce try ce try.... :D

cikpepel said...

tipah tertipu mak~

haLyZaQiut said...

CikPepel - ahhaha, tajuk cam hareeeamm lak kan...adehhh....