Monday, May 23, 2011

~ Touching ~


.: SALAM :.

Apabila si dia balik kg nun jauh di utara sana, bila balik sini msti ada habuan utk saya...
habuan?? kira buah tgn la kalau lebih manis.....
mcm2 mak dia suruh sampaikan....kek batik mmg menjadi kewajipan.....kek batik terbaik yg pernah saya makan...(bukan nk puji, tp hakikat)...

mcm2 lah lg...sampai x ingat....

semalam dia balik dari kg dia, tetiba saya rasa terharu lak......sebabnya mak dia bg :

- laksa penang (lebih dari sorg makan).
- kek oren besar gedabak....x tau bila leh habis.
- agar2.
- buah.
- kain pasang sehelai.....(tp ni kakak dia bg)
- kek batik....(mak dia ckp sory sebab x sempat nk buat)....errkk.....


saya msg kakak dia ckp pasal bg kain pasang, then kakak dia reply :
"Ha la....nk bg kat sape lagi kan....."

then, saya call mak dia lak nk ckp TQ...mak dia reply :
"xpe, xde apa nk bg....sikit je tuu....time kasih byk2...bla bla bla...."
(eh apsal lak mak dia yg ckp time kasih)


tiba2 saya rasa terharu dan rasa dihargai sgt.............ececehh....

time kasih sume kerana menyayangi saya....(sila muntah skrg)

*aku tgh dok pikio nk letak apa kat tuperware byk2 tuu utk balas balik.....hohoho....


.: DAA ~~~ :.


5 comments:

K.A.T.H.Y said...

T_________T
tibe2 rase touching gile bace post ko.
Suweeeeetnye.
Touching pasal aku baru post entry baru yg berbaur kejelesan!
Argh. Nyesal aku jejak blog ko. Hu.

chicken_floss said...

alololohhhh shomellllnye...xlame lagi ni..kih kih!=) so sweeeet!

haLyZaQiut said...

Kathy - ha la...dah nama post pon touching, so sape baca kena la toching2....huhu...nape ni yang, nnt pasni kita terjah blog awk lak ea....alolololo....

Chicken - heee...insya Allah...doa2kan yer sayang.... :D

♥M.I.Z.A♥ said...

waaa...! unttungnye k.liza....~ =) Cuba check kain pasang tu ade ala2 kain baju tunang x..? hehe

haLyZaQiut said...

Miza - hahaha..xde lak....baju tunang slalu plain jer...ni colour pink...lol..