Wednesday, January 15, 2014

~ 3 Months ~

.: SALAM :.

Dah 3 bulan dah Zuhayr Nufayl.... ;)

Update :

- Berat masa checkup 5.5 kg..
- Skrg dah x nak tido, susah sgt nk tido....asyik nak main je....
- Kalau nak suruh tido, mcm nk diajak berperang gayanya...
- Skrg nmpk mcm susut sikit akibat daripada kurang tido....
- Susu pun boleh rasa mcm dh makin berkurangan, x sekuat dulu minumnya...
- Dah boleh main mainan2 yg agak bsr, kalau kecik2 malas nk pegang...
- Pandai ketawa tp sgt susah ketawa...sombong gamaknya...
- Suka sgt masuk tgn dalam mulut, kalau boleh 2 2 tgn nak masuk sekaligus...
- Mulut bising, x reti diam....perkataan yg pandai ckp
"Beewwuuuuu"
"Abuuuuuuu"
"Mamamammama"
"Agegeee"
"Aguuuuu"
- Suka nyanyi kot...kalau nyanyi depan dia, msti dia mcm nk join nyanyi sama....
- Belum pandai meniarap.... (adik beradik mama dia sume x meniarap langsung, x taula nk ikut mama dia ke apa)..
- Tapi bila pangku je or baringkan, nk angkat kepala nk bangun...lagi2 bila pangku....tegak kemain angkat kepala mcm nk bangun duduk sendiri la kan....
- Dah jarang nangis...

Nampak gayanya x suka meniarap...asal tiarapkan je, x lama nk nangis.... -___-

Obsess ngan tangan sendiri...... -_____-

Alhamdulillah, anak mama membesar dgn sihat....
:')

Ok tu je dulu....

.: DAA ~~~ :.


5 comments:

Saya Disini said...

RAMBUT LMBT KE TUMBUH

Afasz said...

6pax la zuhayr.... umaira tak sabar nak jumpa ..awww

haLyZaQiut said...

Saya Disini - haah, lambat bebeno....

Afasz - meoowww.....6 pax sgt kan....hari2 angkat dumbel...hahaha

hEarTLeSs said...

haha semangat...besar sket blh join papa die pegi gym kekeke zuhayr kurang menyusu pulak ke? maybe sebab awak amik esp so baby kenyang lagi lama hehe

haLyZaQiut said...

hEarTLeSs - tulaa...dagu berlapis... :D
Maybe kot ziha....tu yg dh kurang jgk tu minumnya....hehehe