Friday, January 25, 2013

~ Selamat Pengantin Baru Kikin & Roaqib ~

.: SALAM :.

Harini ramai sgt org cuti....ofis pon lengang je....
Kerja pun kurang....lol

Last week, berlangsung 1 lagi majlis perkahwinan Budak2 Sri Mawar (nama rumah sewa ketika sama2 menuntut di Uitm dulu)....
Tidak lain tidak bukan Shikin Kamal dan suaminya Roaqib di Keramat KL...

Tahniah Kikin sayang dan suami....
Semoga mahligai indah yg dibina berkekalan hingga akhir hayat, dikurniakan zuriat soleh solehah.....
I'Allah....

Jom layan gambar Kikin yg serba purple....


Eh termasuk lak gmbr photographer kat bawah....haha...


Ni antara classmate yg dtg pada haritu....ayu je semua kecuali aku dh mcm apa.... :P


Zett, K.caca, Kathy, Mimah, Ziha....

CS220 batch 2005-2008...


Ayu Kikin bersongket purple..... :)


Amik berkat Tumpang glam jap.....

*Dalam geng budak2 Sri Mawar ni, dah 4 pasang dah yg pakai purple.....mmg sehati sejiwa betul tauuuu..... >______________<

Dari aku yg mood happy nak balik kg....

.: DAA ~~~ :.

5 comments:

Norhazrina Abdul Hamid said...

tahniah kikin! slmt pengtin baru..hehehe..besla dpt kumpul2 smue kan?

Saya Disini said...

tahniah...cntik

haLyZaQiut said...

Rina - hehe...haah, best3...skrg ni susah nk berkumpul...

Fara said...

kikinnn...cantek sgt kamuuu...sori sgttt sbb xdpt dtg...ade hal las minit plak...T_T...

haLyZaQiut said...

Fara - hehhee...xpe...(eh mcm kita lak ekin)