Tuesday, April 22, 2014

~ Makan segala2nya! ~

.: SALAM :.

Sementara menunggu En SuamiSayang dtg amik kat ofis....jom la kt layan gambo2 baby yg ala2 kelaparan ni... :D

Baby Zuhayr Nufayl :

Who said we cannot eat the dinosaur....I proved it!
Jilat dulu sikit2....then....

Ngaaappp!!! Nyummyy!!

But the originality will always win my heart!

Sisik ikan ni nape lembut....

Emm try balik....keras ke lembut....

Eh peliklaa...mmg lembut sisik ikan ni!!!

Lihat, 2 in 1...makan tgn sambil buat stunt....

Gajah aunty Ziha bg ni pun mcm enak juga....

Aaaaaaaa.......

Walaupun saya ada teether, saya tetap suka makan mainan saya...... :D

Zuhayr dah nak masuk 7 bulan.....

Dah mcm2 jugak makanan yg dia makan.....kalau aku free, next time aku share apa makanan semi solid food yg aku bagi kat dia for 6 months time....

Ok tu je dulu...

.: DAA ~~~ :.

10 comments:

Saya Disini said...

besar dh menantu aku nih..tp rambut je xcukup lgi

Norhazrina Abdul Hamid said...

sama mcm helena laa smua benda nak masuk mulut. laju jek capai benda pstu jilat. haihllaaa.

Afasz said...

saya disini: ooo nampak nye umaira solehah terpaksa la mengundur diri. umaira solehah tgk dr IG jela zuhayr.

Afasz said...

semua baby cmni la. semua nak di masuknye , kene kuar kan pelan pelan , cakap "no , No , No "...

pinkyshippy + podot umaira solehah dah jd keras dek keras jilatan dia.... huu.huhu...

haLyZaQiut said...

Saya Disini - rambut mmg xkan nmpk lebat sampai 2 tahun..sbb nk botakkan byk kali...hahahhaha

Rina - tulaa....heaven betul la kalau kt bg masa soh jilat...bila dh ditarik balik brgnya, muka x puas hati....aahhaha

haLyZaQiut said...

Afasz - jgn undur diri Umaira...jgn kalah sblm berjuang....jgn berundur sblm mencuba....lol
mmg btul, sume lah nk dikokaknya...

Hafiza AizZawa said...

semua di masuk mulut.. kiut..

haLyZaQiut said...

Hafiza AizZawa - haah mmg kalau budak kecik sume bende dia nk gigit....hehe

Eiffel Kawaii said...

mana mknn semi solidnya ??

haLyZaQiut said...

Eiffel - hahaha....nanti2 la...gambar xde...kohkoh