Saturday, April 25, 2015

~ Mandi Manda di KLCC ~

.: SALAM :.

Post ni memang dah basi....tp saje nk tepek gambar sementara Zuhayr tgh tido ptg... :D
24 Jan 2015, kami pi expo kat KLCC....x ingat samada Living Home expo ke, Renovation House expo ke...saje jalan2 cuci mata...x reti dok diam kat rmh...

Pastu bila dh habis tawaf dalam tu, sajelah lepak kat taman KLCC tepi tu sambil2 tgk org dating lah, sambut birthday lah, makan aiskrim lah....dah habis cuci mata kat taman tu, sebelah tu kan dia ada public pool kan....

Masa tu Zuhayr tgh tido lagi, so saje lah kami lepak2 sambil tgk anak2 kecil mandi manda keseronokan kat situ...

Bujang kecik sedapnya tidoq....

Pastu tgh kt org cuci mata tgk org berbikini (ok tipu), tiba2 bangun la pulak hero remaja sorg ni.....

Isshhh ramai jgk awek2 cun ni....

Papa pulak menghasut aku supaya bg Zuhayr mandi...dahla x bwk baju mandi pon..nsb baik dalam beg mmg ada baju dgn sluar spare..so mandi jela dgn baju dan sluar yg ada... :D

Uncle, x kan dh siap mandi....?

Yeayyy, seronoknya mama bg kt mandi dgn sluar jeans ni.....tp x dapat nk tunjukkan 6pax kite....
(-____-!)

Ramai jgk org ptg2 cmni....

Zuhayr jgn asyik tgk org je...pi main air cpt!

Thanks mama, padan muka mama x dpt join....

Hehe....seronok sgt Zuhayr dpt main air....kali ni dia dh bsr sikit, so nmpk la dia happy....b4 ni kalau bawak pool, dia kecik lg...so mcm xde perasaan je....

Ok tu je dulu nak share....

.: DAA ~~~ :.


1 comments:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI