Sunday, January 25, 2015

~ Majlis Setahun Zuhayr Nufayl ~

.: SALAM :.

Lagi 2 hari Zuhayr Nufayl nak masuk umur 16 bulan....setahun 4 bulan....
Ya Allah kejapnya masa berlalu....
Sekarang dah macam2 perkataan dia boleh sebut, dan mostly arahan dia dah blh paham....
Kalau kt kata "Jom, nak keluar ni... ", dia pandai dah pergi amik slipar dia....Alhamdulillah...hihi..

Tapi masa umur dia dh setahun 4 bulan ni lah mak dia baru nak update bufday dia masa dia setahun....boleh? :D

Bz sgt dik non....dan yg paling sadis, masa Zuhayr dah setahun 4 bulan ni jgk lah mak bapak dia baru dapat gmbr kawin..itu pun soft copy je...bayar dh hmpir full payment...itu paling sedis tahap **&&^%%** lah kan....

Sakit hati nak cerita bab tu....xpe....kalau kau rasa kat dunia ni kau x salah, kt jumpalah di alam lagi 1 ya.....and kalau kau rasa kau x menganiaya org, xpe xpe....Allah tu maha adil...hari ini hari kau.....kau makanlah duit aku tuu.....

Ok, malas nk tulis panjang2 bab tu....

**********************************************

Bufday Zuhayr 27 Sept 2014, jatuh pada hari Sabtu....so Jumaat malam Sabtu 26 Sept 2014 tu, kami anak beranak plan nk buat kenduri doa selamat dan kesyukuran utk Zuhayr....lepas tu baru ada potong kek la sikit2....Alhamdulillah majlis walaupun ringkas dan sederhana tetapi meriah....dapat berkumpul saudara mara ramai2 kan.....

Majlis dibuat di sebelah atok Johor....xpe I'Allah umur panjang boleh buat di sebelah Penang pula....

Sekitar majlis....



























Alhamdulillah, dah selesai....rezeki Allah dikongsi bersama..... ;)

Semoga Zuhayr Nufayl terus membesar menjadi ank yg baik.....

.: DAA ~~~ :.

3 comments:

Norhazrina Abdul Hamid said...

wahhh sedapnyaaa makanan. zuhayr mkn ke semua tu? eheheheh

Fendi Rocka said...

kau pun samalah..kenduri bulan september ni dah februari 2015 baru kluar gmbr, nasiblah aku takde buat full payment

haLyZaQiut said...

Rina - zuhayr makan kek je...makanan lain utk og bsr...haha

Fendi - hahhaarrroommm...