Monday, May 26, 2014

~ Ice Room Nilai Menu ~

.: SALAM :.

Semalam, kami jalan2 ke Nilai...
Ada hal sedikit...
Balik sempat singgah di Ice Room cawangan Nilai....
Dah lama dengar pasal Ice Room ni, cuma belum ada kesempatan lagi nak terjah...
Jejoms tengok gambar.... :D

 Ok Encik, nak makan apa....


Harga icecream yg sgt berpatutan....

Macam2 perisa ada....

Noodles pun ada....

Pakej set lebih murah....

Western pun ada....bukan icecream je ada.... :D

Desert and snacks juga ada....pilih2....

Nampak gemok pulak si Zuhayr..padahal kuruih....

Habit kalau hisap ibu jari, mesti lagi 4 jari nak rentap baju....kadang sampai terbukak butang....
(ala2 superman)

Unik bila serve mushroom soup dalam teko sebegini...nk makan, hirup ala2 minum teh cina....comel!!

Baik2 bang...panas tu....hoho

Ni meal En SuamiSayang...Schezhuan Noodle .... RM7.90

Aku order Black Pepper Chicken Chop saja....RM10.50..

Iols pun nk enterframe jugok... :P

Mama, nak sikit boleh x....

Untuk Icecream, sbb aku sorg yg nak makan, so aku amik Yam....keladi....sedap, x manis sgt...n lambat giler nak cair.....

Overall, ok la jugak.....icecream dah ok.....sedap.....ramai yg dtg semata2 nk makan icecream...kami je kebulur lebih....huhu...

Ni website Ice Room..... http://www.iceroom.com.my/home.aspx

Selamat mencuba....!! 

Ok, tu je dulu...

.: DAA ~~~ :.

2 comments:

Eiffel Kawaii said...

hokaloh, iceroom aku ingtkn tmpt men ice ke padia, jual ceyem je...

zul nmpk cm bujang je, abisla lija

haLyZaQiut said...

Jual aiskrim la alfi...tp aiskrim dia sedap....layer by layer...hehe...

*kt pun org ingat form 3 tau dak....lol