Monday, August 19, 2013

~ 11 Ogos 2013 ~

.: SALAM :.

11 Ogos 2013 jatuh pada hari raya ke 4.....
Alhamdulillah, bertambah lagi setahun umur ku....
Mudah2an aku akan sentiasa diberikan kesihatan yg baik dan rezeki yg berpanjangan....

Pagi tu, kami mmg dh plan nk beraya ke rmh adik beradik papa...
Tgh siap2 semua, tetiba papa balik bawak kek dan KFC...(papa kuar kejap masa tu)
Hehe...seronok aku!!!
lol

Kelam kabut tiup lilin sbb nk cepat....aunty aku dah call2 tanya bila nk sampai....haha

Sempat la makan wat jamah2....adik boncet bg 'The Wishing Jar'...tq Arip!!!

Kek coklat, my feveret....TQ Papa....

Dinner malam tu dgn family tersayang....

Dah lepas seharian beraya, dapatlah 3 buah rumah..mcm2 makan...Malam tu, kami makan2 di satu kedai Seafood kat Ayer Hitam.....TQSM En SuamiSayang belanja makan.....dan terima kasih kepada semua yg mendoakan......Allah saja yg mampu membalas budi baik kalian.....hee....

*Dah lama giler x dpt celebrate bufday dgn family.....tahun ni mmg memberi makna dan memori yg indah sgt3!!!! Syg semua..... xoxo

.: DAA ~~~ :.


4 comments:

chicken_floss said...

HB lyza sayong!! May Allah bless you!Take care m2b! mst counting the days kan..caiyokkk lyza!

haLyZaQiut said...

chicken_floss - hee...tqsm my dearie sweetheart...hmm counting days jgk lah ni....hope everything goes well....hikhik

chicken_floss said...

mesti ok punya. u n ur nufayl will rock the world bebeh!:)

haLyZaQiut said...

Hahhaha...mcm metalica plak....rock babeh...rockkk!!!! :D