Friday, June 28, 2013

~ Last Day @ Cyber ~

.: SALAM :.

Harini I'Allah last day kat Cyber...
Kalau semua berjalan lancar, last day lah kan....
Kalau ada task yg sangkut pun, last day gak lah kan...
Errkk....

Setelah settle beberapa hal tadi, g makan ngan Maria....
Kawan saya sepanjang berada kat Cyber....
Dah mcm kapel dah kt org....
Menghabiskan saat2 bersama sebelum masing2 pulang ke office masing2....
Huuu~~

Sebenarnya ada best nya jugak kerja mcm saya ni, assign to project basis....
Leh wat keje macam2, belaja mcm2, kenal ramai org, leh jalan2.... :D
Tapi tula, kadang2 mmg meletihkan....
Sbb kita akan terkejar2 dgn due date kan....tp rasanya mana2 kerja pun sama je....
Mana ada yg rilex all d time....

So tadi lepas makan, kt org lepak kat Tutti Frutti Cyber....
Saje sembang2....
And surprisingly Maria hadiahkan si kecik baju, baby rompers dan kasut...
Sumpah comel....
Terima kasih sgt2 Maria.....byk bg brg..... :')
Si kecik ni belum apa2 dh dpt byk hadiah dh.....
Jimat sikit mak ayah dia.....ahhaha

Sumpah kasut tu comel giler ok Maria....kt rasa mcm nk pakai je.....hahaha....

Ok fine...dia mmg kurus, manakala aku pulak mmg dah mcm kingkong di situ.....kehkeh


Ada umur panjang, ada masa terluang....I'Allah kt jumpa n lepak2 lg k......
Take good care my dear friend....
Gonna miss u lot.....



*I need some fresh air and a short break after this.....SERIOUSLY....and i really mean it.....pheeww....

.: DAA ~~~ :.


3 comments:

Nurul Mohammed said...

Eh eh,tgk baju tu mcm boboy je nnti hehehe....

Saya Disini said...

klu liza kata liza mcam kongKONG..klu liza tngk akak xtahu rupa apa liza nak sebut..hehe

haLyZaQiut said...

Nurul - hehee...bakal hero si kecik ni....

Saya Disini - kt dh tgk dah...solid giler mcm nora danish gittuuu.... :D