Friday, July 6, 2012

~ Matching! ~

.: SALAM :.

Masuk meeting :

S : Makk aiii, matching tudung ngan spec....
Aku : :D



.: DAA ~~~ :.

7 comments:

Saya Disini said...

matching3

Afasz said...

rasa hidup disinari pelangi hari ni.... soley try spek siap mik gambar,,,pastu suh dia letak as profile, dia kata dah buang... isk !!!

Saya Disini said...

hahaha...napa dh buang

haLyZaQiut said...

Saya Disini - maluww la tu org tgk... hahahha...

Afasz - hehhe...dia menggeletis je tuu..bkn nk pakai sgt pommm...

Kt said...

Ni spek mainan ke, spek budak2 ke, spek betul2? Ish pelik.
Ni mesti tudung jln tar ni kan ade bau skit hahaa
tembam gler liza. Nk jmpa ko weh. Nk tgk pipi tmbam ko. Hehe

Boni JLL3 said...

kenapa muka macam tu? macam tak sabar nak meeting je??hahaha

haLyZaQiut said...

Kt - ni spec betui2 laa...x kan la nk pakai spec mainan masuk meeting lak...huhu....tembam kan..?? dalam gmbr je tu, luar kuruih keding...kahkahkahkah...

Boni - hehe...ni pas habis meeting... :D