Friday, June 29, 2012

~ A Look ~

.: SALAM :.


Kat Paradigm Mall, ada satu kedai spec nama A LOOK....
Dia dekat ngan Tesco...
Kat situ, Buy 1 spec Free 1 spec...( Bukan buy 1 get 1 ea)
So, En Zoro amik spec yg bayar...
Aku amik yg free.....

Pandai kan teori fizik aku......
lol

Syarat2nya :
-Power mata x leh lebih dari 500....bukan 500 watt ea....
-Kena ambil harga spec yg basic RM138...kira RM138 untuk 2 spec la...
Kalau korg nk tambah tahan calar ke, transition ke, multi coated ke, tu lain harga....

Okla tuu kaannn......spec aku ni harga dia pon RM138...tp sebab dalam pakej, so free jelaa....
kehkeh...
Cepat korg pergi sebelum promotion dia habis....

*Xde motip, x sabar nk balik jhr...sepupu aku nak kawin wooiiii.....

.: DAA ~~~ :.

5 comments:

Saya Disini said...

hahaha...xcomei xcomei..zul lagi comei..

*gmbo yg ke 4 paling comei

hEarTLeSs said...

pehhhh ni la die spec pelangi akaka

Afasz said...

hahahahahahah leh plak liza wat muka yg ke4 tu....aziz nampak kang...... :D

harini dah 3 kali terjumpa ziha...ada jodoh ni.... :)

jom balik awal :)

hEarTLeSs said...

hahaha 2la ritu di mana2 jupe kak faz

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahaha...oklaa....nnt kita pakai spec lain pulop...kih3...

Heartless - nilah dia spec pelangi mat kool....haha

Afasz - aziz x nmpk dh...dia asyik pandang pc je....sesuatu sgt...errkk...