Thursday, June 7, 2012

~ Jom ke Johor Premium Outlets ~

.: SALAM :.


Jom layan gambar time kami g JPO haritu......
JPO ni rasanya hari2 dia ada sales kot....bukan seasoning je...each day from 25% to 65%...
Ada 80 Outlets..
Tapi nmpk gak la harga dia lower sikit dari retail price...
Good utk org yg mmg ada target stuff nak beli apa...
Mcm cari barang hantaran kawin ke, nk perabis duit bonus ke...
Perfume dia murah2 jgk....
Tapi untuk aku, cuci mata jela.... :D



Jom3 shopping.... :D

























See, pokok kurma kan....??





















Malam cantik sgt....




Dia punya tempat ni jenis open, xde aircon, dalam outlet jela ada aircon....tp design concept dia mmg lawa.....katanya tiru Spain punya mall...tu yg ada pokok kurma bagai tuu....x taula betul ke idak.....


Kalau korang nak dtg, ni address dia :


Jalan Premium Outlets
Indahpura 81000 Kulaijaya
Johor Darul Takzim


Kalau dari highway Utara Selatan tu, before exit Skudai, dah boleh nmpk dari tepi jalan, tepi highway je....


Haa...........nk tau Brand apa yg ada dalam ni?? 


Timberland, Universal Traveller, Adidas, Armani Exchange, Burberry, CK, Cotton On, Esprit, Flow, G2000, Guess, Levi’s, Nike, Padini, Poney, Puma, Quiksilver, Roxy, Shanghai Tang, Armani, Canali, DKNY, GAP, Lacoste, La Senza, Raoul, Rip Curl, Salvatore, etc....


Mai la shopping di Johor!!! hehueheu....


.: DAA ~~~ :.

7 comments:

Saya Disini said...

ITU JE KE GMBO ZUL?

haLyZaQiut said...

Saya Disini - dah dia punya camera, gmbr dia xde laa...hoho

Saya Disini said...

sbb pakai selipar kut..dia malu la nk ber gmbo

hEarTLeSs said...

hehe kite g ms ry cine cuci2 mate jer pegi sini kih3 dahla sesat ade org tu kate dekat nusajaya padahal dekat kulaijaya

haLyZaQiut said...

Saya Disini - hahaha....dia nk pakai kasut...kasut nya diletakkan dalam bonet...pastu dia pi suruh k.caca masukkan kasut dalam rmh...mmg slipa jepun jela jawapnyaa...

Heartless - tulaa...kita langsung x tau kat Kulai...ingat kat area Danga Bay...lagi teruk...ni pon pakai gps sampai...kalau x, sesat barat agaknya...huhu

Afasz said...

window shopping je ke???wahhh baskin robin la....

haLyZaQiut said...

Afasz - haah, window je...x beli apa pon...jalan2 cuci mata....hee...beli baskin robin jela...hahha