Monday, April 30, 2012

~ Kerabu Maggi ~



.: SALAM :.


Anda pernah makan Kerabu Maggi.....??
Tahu bagaimana rupa bentuk kerabu Maggi.....??
Kalau Kerabu Kangkung, saya pernah review di sini....  ---> Kerabu kangkung
Kalau kerabu maggi, ha meh kita tgk cmne....







Haa....nilah dia Kerabu Maggi......sebenarnya haritu kami order Kerabu Kangkung, tp kangkung dh hbs, dia gantikan dengan kerabu maggi...1st time saya makan.... :D

Rasa dia masam2 mcm makan kerabu...rasa perahan limau n daun limau purut.....then ada udang sekali dalam tuu....rasanya mee maggi tu x digoreng pun, terus je campur dgn bahan2 dia....sedap, sapa suka makan masam2, silalah rasa kerabu maggi ni ok....


Saya try di Amethyst Ayam Kampung Kelana Jaya....


.: DAA ~~~ :.

5 comments:

Cik FaRiZaM said...

nnti nk try makan kat sini ....nak makan nasi bentuk bear tu...

kerabu maggi ni brapa harga dia? nk kerabu kangkung.ni kategori sayur ke katgori satu menu lengkap mcm nasi goreng kampung?

Saya Disini said...

sedapnye..xpernah mkn lgi..pelik2 liza mkn.ketat3

haLyZaQiut said...

Cik Farizam - emm trylaa...bentuk bear ada, bentuk bintang pon ada...

harga dia x ingatla k.faz, dalam 6 rgt kot...kerabu kangkung & kerabu maggi ni dia 1 je....bukan set lengkap...xde nasi xde apa...side menu laa...ce try ce try....

Saya Disini - hahhaa...turun 2 kilo, naik 12 kilo...kehkehkeh...try la k.tini...dia malam baru ada...siang xde....

Nurul Akmal said...

X pernah try kerabu manggi.. nampak sedap..

haLyZaQiut said...

Nurul Akmal - heee...kita pon 1st time rasa...x order pon, dia gantikan kerabu mangga...bolehlaa..mcm makan kerabu mangga, tp mangga ganti dgn maggi..kehkeh